bora artık seni kimse tutamaz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
selam arkadaşlar
birkaç günlük hastane macerasından sonra yine beraberiz.birçoğunuzun haberi vardı ben yinede yazayım, burnumda anatomik bozukluk(zamanında karate olayında yediğim darbelerden dolayı) ve iç yapısındada kemikte problem vardı, sürekli burnum kapanıyordu, spreylerle ilaçlarla uğraşıp duruyordum.ameliyat kararı verildi.pazartesi sabah oldum ameliyatımı, tamamen uyuttular ve sonrası asıl film başladı, burunda tamponlarla iki gün kalmak bayağı rahatsız ediciydi, neyse bugün öğlen itibarıyle çıktım hastaneden.
hastane olayımı duyupta arayan, soran, buradaki sayfamızdan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma
sonsuz teşekkür ederim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gürsel abi geçmiş olsun
akşama ben motorumla katılacağım selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Tekrar geçmiş olsun abi.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
güzele ne yakışmaz muzafferim
teşekkür ederim ahmet
sağolasın yusuf
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gürselcim gçmş olsun. neyse fıs fıs lardan kurtuldun.
geçmiş olsun, rahatlarsın artık.
habe habe
Adanada hava nasıl, menderesde toplantı olacakmı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yağmur yağıyor. akşama da devam edecek yağmur.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
adanada hava nasıl akşama neredeyiz nerede başkanımız başkan yardımcılarımız danışmanlarımız halkla iilişkiler sorumlumuz haber bekliyoruz
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Gürselim tekrar geçmiş olsun,fıs fısdan kurtuldun inşallah,artık yanında bolbol sigara içeriz dıkanmazsın,
Akşam yağmurlu gösteriyor Nuri abinin orayamı toplaşsak buraya yazalım ona göre strateji uygulayalım,ne manyak laf yaptım öyle strateji vaybeaaaa
gürsel hocam geçmiş olsun.
Arkadaşlara selam 19 nisanda Osmaniyede görüşmek üzere
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
noluyooo lannnnnnnn dağıtırım ulen Adanayı getirtmeyin beni oraya derken kankam kaza değilde ameliyat olmuş pardon...:Phemen bir telini ulaştırınız bana Allah rızası için...
ben geldim Adana uyan gayrı...
hay maşallah bi erkek gördük nihayet...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Acil şifalar Gürsel. Burun Tampon'u oldukça rahatsız edicidir ama birkaç günlük sıkıntının sonrasında çok daha rahat edeceğine inanıyorum. Allah cümlemize sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin dostum. Tekrar geçmiş olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)