Bora Abi hakikaten çok yakışmış; kafadan 7-8 yaş gençleştirmiş seni?
Bora Abi hakikaten çok yakışmış; kafadan 7-8 yaş gençleştirmiş seni?
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
iyi akşamlar adana mt,
Boracım nickini değiştir hiç adanalıya benzememişsin,
haluk hocam tsihrtler süper bence hepsinden yaptıralım değişik kullanırız
bu arada yeni imajın hayırlı olsun bora abi süper olmuş
motor alanlara satanlara hayırlı ugurlu olsun.
bora abi en az 10 yaş var arada ama iki halinde güzel
İyi akşamlar,Bora abi. Sıhatler olsun,bencede böyle de iyi.slm lar
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
peeeeeh bizde kendimze genç diyoz adama bak filinta gibi olmuş. zafer haklı daha sana abi mabi yok.
SEVGİLİ BORACIM nediyim bilemiyorum fakat kelimeler vız gelir ama yinede yazmayı uygun gördüm bir an resmine bakınca seninle karasoku mah.sinde çifte minare caminin orda misket oynadığımız günler aklıma geldi.hani ben senin misketlerini ütüp,elindeki eskimoyu aldığım yıllara biran gitttim.beni oğünlere .bıyıksız halinle götürdüğün için ve kısa pantolla uçurtma uçurduğumuz yıllar götürdüğün için ilk önce sana sonra sevgili eşine TEŞEKKÜR EDERİM.istersen anılarımızı tazelemek içim karasokuya (bayram ustanın olduğu)yere anılarımızı tazelemek için gidelimmi ne dersin canım.BİRDE sevgili boracığım RESMİ ÇEKMEDEN ÖNCE AYNAYA BAKTINMI kanımca baktın fakat görmek istediğini göremedin dimi canım. ben bıyığımı kestiğimden beri birtürlü göremedimde ondan sordum canimmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
bora abi süper olmuşsun
akburak.net
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Herkese günaydın. Bora abi artık yenge seni tek başına dışarı da bırakmaz yandın valla. eee sen akıllı uslusun ama kızlar peşini bırakmaz mazallah.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
GÜNAYDIN samimi arkadaşlarım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bugün bende günaydın furyasına katılmak istiyorum.
bora abi geçleşmişsin. süpper olmuş vallahi.
günaydın dostlarım abilerim,ablalarım herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Boracım vesikalık resmin sürekli tavan yapıyor bu ekonomik krizde,İMKB bile bu kadar rağbet görmemiştir,kıskananlar çatlasın sana yaşlı diyen utansın,kırışmış diyenin yüzü kırışsın saçı dökülsün,
arka fondaki abajur eğri duruyor onu bizahmet düzeltiver,
akşam ademcimiyizzzzzzzzzzzzz
Yeni imajın güzel olmuş Bora abi. Allah mutlu huzurlu ömrü nasip etsin. Hep genç kalasın inşallah.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)