yaw ne şifresi, ya bizim yazlığa gitcez, ya da berkerlerin yaylasına.
aileler yanına
yaw ne şifresi, ya bizim yazlığa gitcez, ya da berkerlerin yaylasına.
aileler yanına
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Bana değmeyen yaprak bin yaşasın
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bedavası en bol
(25karakter)
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
koptum yaaaaaa
[B]ama hâââLâââ[/B]
oyyy biri beni sessiz sedasız öldürsünnn kimseye sarmak istemiyorummm
gırar demişken adam kayıp oldu gözükmüyor ortalarda
hoş son haliyle 3 km öteden gözükür ama
demekki kapsama alanı dışında iice
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Arkadaşlar merhaba;
Uzun bir süredir gerek işlerim gerekse tatil nedeniyle sizlerden uzak kaldım. Ancak kısa bir süre içerisinde (Ayın 8'inden sonra) sizlerle yeniden bir arada olmak isterim. Hepinize sevgiler.
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
bende akşam sizleri gördüm ama neden durmadıysammm
""Adana'da bulunan Çobandede Türbesi'ni ziyaret ettikten sonra evlerine dönen aile, trafik kazası geçirdi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay Adana Çatalan Köprüsü üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde şehir içerisinde gezintiye çıkan ve Çobandede Türbesi'ni ziyaret eden ailenin bulunduğu 01 LB 620 panelvan tipi araç, köprü üzerinden geri dönerken arkadan gelen motosikleti fark etmedi. Aşırı derecede süratli gelen ve muhtemelen yarış amaçlı köprüde bulunan motosiklet, minibüsün orta kapısına sert bir şekilde çarptı. Motosiklet sürücü Mustafa Bahar (28) ile minibüs içerisinde bulunan Seçil Kuskanç (21) ve Derya Şimşek (17) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Meydana gelen kazada Sercan Kuskanç (27), Aysel Şimşek (47), Derya Şimşek (18) ve kimliği henüz tespit edilemeyen minibüs sürücüsü ise ağır yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen motosikletin sürücüsü Mustafa Bahar'ın parçalanmış cesedi ile Derya Şimşek ve Seçil Kuskanç'ın cesetleri Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.""
(KENTHABER - ALINTI)
bu kazadan haberiniz var mı_??
Allah rahmet eylesin.
Motosiklet sürücüsü motorunu satıyo ve sattığı çocuğa son bi kere daha bineyim şu motora diyo telefonunu düşmesin diye motoru alan arkadaşa veriyo ve gidiyo sonrası malumm kazadan olayın olduğu akşam haberim oldu bende kim olduğunu merak etmiştim arkadaş mt'den değil yani tanıdığınız biri değil ama Kader işte ne yaparsınız Allah sevenlerine ve sevdiklerine sabır versin
valla allah kazada hayatını kaybedenlere rahmet yakınlarına da sabır versin ama motosikleti süren arkadaşımın arkadaşıydı şimdi ölmüş adamın arkasından konuşmak gibi olmasın ama sürücünün alkollu olabilecegini söyledi arkadaşım cenezesine de katılacaktım ama motosikletim le yaklaşırken beraber ceneze ahalisi öyle bir baktı ki bana utancı
mdan gidemedim işte bu tür kazalar yüzünden bir sürü daha motosiklet düşmanı edinmiş gibi hissettim allah hepimizin sonunu hayır etsin ne deyim
var dostum var !!!!
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Kötü haber hemen duyulur derleşmiş,pazar sabahı hepimizin haberi oldu malesef.Anlamadıgım şey yarış motosikletleri ile ilgili kaza ve ölüm haberleri neden en çok Adana dan çıkıyor ? Önüne gelen şekil olsun die bilinçsiz bir şekilde hız motoruna bindigi için mi yoksa yetersiz ekipman ile kullandıkları içinmi die düşünüyor insan
Born To Be wild,Live to Ride...
bu olay bizi gerçekten çok üzdü,mustafa motor sevdasından kurtulmak üzereyken ne yzıkki son binişi oldu,,,,ailesine allahtan sabır diliyorum,mustafa senden daha çok malzeme alacaktım,Hüseyin abi allah sizlere sabır versin
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
bunrecuuuu
bucuuu herşey içinnn çokkk teşekkür edrimmm
benim arkadaşş erkenn geldiği içinn çook gezemedikk belkii ama
sana artçı olduğumm o kısaa annn bile yetti banaaa
"burcuuuu yavaşşş gözlüğümmm uçuyorrrrrrr"
sanırımm uzun bi süre hatırlayıp hatırlayıpp güleriiimmm
en kısa zamanda manisaaya bekliyorumm bende seniii
bende o zamana kadar cıbırlanırr tek teker şof yaparımm belki sana
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)