Şimdi biz tarsusta toplanacaz.Selah ustanınorada.Kapanan afranın orda yeri.Saat 10- 12 arası çıkacaz.Çamlıyay la ya gidilecek.Tarsustan 50 km.zevkli olur.mutlaka gelin..Sucuklar benden ona göre....
Şimdi biz tarsusta toplanacaz.Selah ustanınorada.Kapanan afranın orda yeri.Saat 10- 12 arası çıkacaz.Çamlıyay la ya gidilecek.Tarsustan 50 km.zevkli olur.mutlaka gelin..Sucuklar benden ona göre....
Evet AdanaLı motorcu arkadasLar,Pazar günü nereye gidiLecek beLLi oLmadı mı haLen ?
Born To Be wild,Live to Ride...
Nereye gidiosunuz Master kardeşim...
Born To Be wild,Live to Ride...
YA tarsusta toplanacaz 8-9 tane racing motorumuz var.Çamlıyaylaya gidecez.
Can abiye ulaşamadım hondası olan.Bana ulaşırsa sevinirim.
Herkese selamlar.Kadir usta 19 Mayıs’ta Kapadokya’ya gezi düzenliyor.21 Mayıs akşamı geri Adana’da olunacak.Katılmak isteyenler özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirler veya 05353360738 nolu telefon numarasından Kadir ustayla irtibata geçebilirler.Sevgilerimle.
Bende Olsam Mi Bilmiyorum.isimleriniz Pek Hoş Gelmiyor Bana Ama...
eee adanada bi plan yokmu? sabah 09.00 da çmsk'da toplanan varmı? destursuz girdim galiba ben sertaç , ç.ü.de okuyorum ve 125 lik bi kanunim var sabah çmsk da görüşmek üzre
bence sen gelme zaten hoş gelmeyen ne .kasıntı olduğun her halinden bellietkin adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
cumartesi yi pazara baglayan gece dilberlerin orda bir trafik kazasi olmus ve bir arkadas yaralanmis galiba.
durumunu bilen var mi ?
MUSTAFA BAŞKENTte yatıyor serkan kardeşimiz sizlere ömür kemal bey
ali güçlü
dostum tanımıyorum ama başımız saolsun inşallah yaralı olanda en kısa zamanda saglığına kavuşurGÜÇLÜ adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
offff offffGÜÇLÜ adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eglesin
Allah anasina - babasina varsa esine/coluguna cocuguna sabir versin
Mustafa'ya da acil sifalar dilerim
Allah evlerimizden uzak etsin
rahmetli olan kardesimizin mekani cennet olsun ailesine ve yakinlarini allahtan sabir diliyorum
yarali olan kardesimede acil sifalar diliyorum gecmis olsun
umarim bu son olur arkadaslar
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
abi kimdir bu arkadaşlar. bi resimlerini koysak siteye vala merak ettik.
live to ride, ride to live
VALLA BİRADER mustafa eskiden madonun sokağındaki kumrucuyu işletiyordu güler yüzlü hoş bir arkadaş kafatasında çatlak olduğu için yatıyor serkan kardeşi de hastahane de duyduğum kadar tanıyorum. allah yardım etsin yakınlarınanightwatcher adlı üyeden alıntı
etkin kim arkadaşlar ??? hoş artık etkin değil ama .... size garezi olan biri herhalde ...naptınız götürmedinizmi bu arkadaşı geziye ....kızmış size
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
İNANKİ TANIMIYOZ BİRADER hasan bulabilirmi adam tek başına yada çocuk olabilir yada ikinci bir üyelikle sallıyor olabilir artık bakacaz nasıl olsa öğrenilir sonundaBBRR adlı üyeden alıntı
2. üyeliği yok ben baktım neyse önemlide değil zaten
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)