tabiki abicim orada olacaz insallah görüşürüz saygılar.
tabiki abicim orada olacaz insallah görüşürüz saygılar.
günaydın sevgili dostlarım.havanın güzel olduğu bu günde,hepinize hayırlı işler,bol kazançlar dilerim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkeze günaydın adana mt hayırlı işler bol kazançlar
herkese günaydın
pazar günü teker çevirecekler için hava durumu :
hava parçalı bulutlu (bulut oranı %43), sıcaklık 22 derece, rüzgar kueyden haif olacak.
kazasız sürüşler bol fotolar.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
akşam ademdeyiz demiiiiiiiii
Günaydın arkadaşlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
oh oh bisürü işi sağlam menderes bilmem nere gezin toplaşın bakalım
akburak.net
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sanki taş geldi,allahtan kaskım başımda acımadiki acımadıkiiii
hey adana yardım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-videosu.html
akburak.net
günaydın :D evet benim yeniden hortladım :D abilerim bir motor almaya karar verdim kawaaki zzzr 600 2006 model sizce nasıl?
Günaydın millet, herkese saygılar sevgiler.
@agokce Teşekkürler dostum. Dikkate alacağım.
@azgurbuz Zafer hocam akşama gel görüşelim.
@jönysf Model güzel de motor ne durumda?
Görüşmek üzere. Yolunuz açık olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
abi makina 2006 model 7850 km de siyah renk. darbe, boya, çatlak, patlak yok üzerinde arrow carbon egzoz var. fiyatı 11 bin tl. birde satarken çok zorlanırmıyım sezon bitiminde ?
@jönysf Motorun sahibinin adını biliyormusun? Motor galeride mi yoksa kişi mi satıyor? Motoru kontrol ettirdin mi?
Piyasa fiyatlarını iyi kontrol et ikinci elde düşme oldu. Sezon sonu dediğin son bahar ayları ise evet satarken zorlanabilirsin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
jönysf,hoşgeldin uzun zaman oldu görüşmeyeli,motoru satmak içinmi alıcaksın binmek içinmi,bineceksen niye satıyorsun,satmak için alıcaksan başka ticaretle uğraş elinde kalır,ama keyif yapacaksan makine cillop gibi seni üzmez gibi duruyor yinede motor konusunda tecrübeli muzaffer abimizin de fikrini alırsan iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)