abi yarın gelirken şu meşhur tekteker hareketini yaparak gelde gözümüz şenlensin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Muzaffer abi kriz bizi teğet geçmiş söylentiler öyle yoksa sana uğradımı kriz,cüzdanı boşver ben ısmarlayayım,çamur istersen bizim bahçede var yarın getireyim motorun arkasına koyarım çocukların dersinide haluk hocamız var o halleder,bel ağrısı için voltaren krem getiririm,inceden bir masaj cillop gibin olursun başka mazeret varsa söyle abi her türlü hallederiz
İyi akşamlar millet
Bora abi dikkatimi çektide aklı karışan herkes "onu nasıl yaparım bunu nasıl yaparım" diye sana danışıyor Sistem Sorumlusu oldun valla
Ciğerim Gürsel, hasretle gözlerinden öper, zeytinyağ gibi üste çıkma derim. Ahanda boğaz yine şişti. İnsan bir kolonya ve bir kilo baklava alır gelir hasta ziyaretine (Muzaffer abi öğrenmişmiyim işi)
vayyyyyyyyy, millet inceden inceden vuruyor bakalım, hadi hayırlısı
senin canın sağolsun zafercim, bugün hastane bahçesinde cüzdanımı düşürmemiş olsam itin olur, tatlı nedir
benim kapı gibi (fazerr)muzaffer abim var, gerekeni o yapacaktır abim benim yarın gelirken birkaç kilo tatlıda getiriverde zaferimin gönlü olsun.sen var ya bi tanesin
ben anladım halukcum maun ağacından bahsediyor abim
haluk bugün tükanda bekledik seni, bizi beğenip gelmedin .halbuki senin için özel çay bile yapmıştım
Muzaffer abinin öğrencileri siziiii....
Boğdun demiş boğdun
Şahinim başın sağolsun. cepten aradım seni ulaşamadım. allah kalanlara sabır versin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
demirgursel, celikgürsel, azgurbuz+, ethemhan, haluka28+, fazerr+
çakmagürsel sen daha yaşıyormusun
abi güzzrselleri çoğaltmışsınız bakıyorum. yakında gürsel MT die bir grupta siz açarsınız bu gidişle
bu arada abicim motosikletin hayırlı olsun cok sevindim inan senin acından
teşekkür ederim reşit, osmaniyede görüşüyoruz deyilmi
ben kaçar cümleten iyi geceler
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)