len iso r1 lazım bana
len iso r1 lazım bana
akburak.net
sabırsızlıkla bekliyoruz [/QUOTE]
Çarşamba toplantılar nerde oluyor abi. Size bi kuyruk düzelteyim.
[QUOTE=muzaffer1968;1506969]duyda inanma
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese iyi akşamlar,bugün hastaneydi vergi dairesi,muayene istasyonu derken akşam ettik neler olmuş neler,
Şahin kardeşim başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin,yapabileceğimiz ne varsa söylemen yeter,
Converter01 yarın akşam adnan menderese sağlam gel ozaman kuyruğun çoook uzun ancak keseriz...
Alonevirgin hoşgeldin,kendinden biraz bahset diyecem de herkes demiş ama sende tık yok,yarın akşam adnan menderesi takip et motorları görürsün gelirkende sana zahmet madoya uğrayıver seni özlemişlerhavuç dilimi olsun lütfengelirsen tanışırız
Nan iso R1 falan anlamam eğer alıp gelirsen arkasına deve bağlaman lazım yazın hatırlarsan kuzu çevirecektin tadı hala damağımızda, yesek hani diyoruz artıkın
Latif bende R1 yok ama F16 var olmamı daha hızlı hemde
Donanımlı gelecez artık grup iyice büyümüş anlaşılan.
isoyu gören varmı ortalığa çıkmassa arabasını bağlatacam
akburak.net
Endurocu01, akburak1, AYKUT AYKAN, fazerr+, Converter01+, azgurbuz+, celikgürsel+
Bu kadar millet hep seyircimi vah vah durum vahim demek herkesin canı tatlı çekiyorrrrrrrrr
Arkadaslar Gezi Resimlerine Nasıl Bakcam Bi Yardım Edin Bakem
akburak1, AYKUT AYKAN, Endurocu01, fazerr, Converter01, azgurbuz
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-videosu.html
akburak.net
anasayfada FORUM,GEZİ YAZILARI,oradan artık bulursun.
hayırlı,uğurlu olsun,güle güle kullanman dileklerimle.
hoş geldiniz.yarın akşam,A.MENDERES'in sonunda,sola doğru,yokuşu çıkmadan önce,(saklıbahçe rest.yanı),motorlarımızı görürsünüz.bekleriz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Latif hepsi bukadarmı, 6 dan sonra ben bile daha uzun gidiyorum 9-10 arası ön tekerin üstünde gidiyorum 15 tane içersem motoru kucağıma alıp gidiyorum
selam arkadaşlar, akşamınız renkli olsun
benimde canım çekti desem
yav libidodan bahsetmiş olmasın abim
bağlat baba bağlat
misafirlik tayfunum misafirlik, arada iyidir
baktım akburak latifim selam demiş adamlar bi aleyküm selam diyememiş, bari dedim kardeşimin eli boşta kalmasın
barbudosum gökhanım hiç sesin çıkmıyor, nasıl oldun iyileşebildinmi yarın gelecekmisin
arkadaşlar yarın akşam Adem babanın mekandayız
akşam saat 19:00 gibi damlamaya başlarız diyorum.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
kızı kolda fazerı yolda severim.
bora abi bendeki resimleri nasıl atacam siteye
fazer abi sana bundan böyle camurabi yada bahane abi demek istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)