Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    fz1 fazerr
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki seni bu konuda yanlız bırakırmıyızYANLIZ herşeyin bir bedeli var gurubumuz bu isteklerde yapılması gerekenleri iyi bilirlerartık bizleri tanıyorsunfakat gene hatırlatim KUYRUK OLAYINI

muzafer(fazer) abi şu benim kuyruk işini dogrultalım hee ne dersin nerde nezaman neyle olursa olsun kuyruk işi dedimmi üzerime alınıyorum doğrultalımda kurtulayım abi adım hıdır elimden gelen budur misali gerçi bu haftaki toplantıyada gelemiyorum galiba çalışıyorum ne şans be yoksa bişeyler yapardık...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...enemesi-2.html
    muzaffercim bu konuda ne düşünüyorsun, bi cevap alalım
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    cbf 150
    cümleten hayırlı akşamlar

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güldencim elimizden geleni yaparız,

Muzaffer abi kuyruk olayını anlamadım,sakaryadan gelecek ekip kuyrukmu düzeltecekyani sen şimdi ekipten yeni motor alanlara kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misalimi diyorsun
    cengizim malum ekonomik kıriz.benzin,sigara ve ogün geldiğinde ne yiyeceğiz bunları düşündüm onun için yazdım.artık bacımız ogün geldiğinde bizleri mahçup etmez dimi
    kızı kolda fazerı yolda severim.

gokhand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba; bende gezide emeği geçen, muhabbeti ile eşlik eden herkese teşekkür ederim. Rota üzerindeki manzaralara, yolun güzelliğne doyamadım, her nekadar çok yorulmuş olsamda buna fazlasıyla deydi.
    Ama şunu fark ettim ben iyi fotograf çekiyo olabilirm ama siteye iyi fotograf yükleyemediğim kesin elimdeki son fotolarıda konuya ekledim şuan, tekrar seyrinize sunarım.
    Safety First..!!!!
    Kaza Anında Seni Korur

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gokhand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba; bende gezide emeği geçen, muhabbeti ile eşlik eden herkese teşekkür ederim. Rota üzerindeki manzaralara, yolun güzelliğne doyamadım, her nekadar çok yorulmuş olsamda buna fazlasıyla deydi.
    Ama şunu fark ettim ben iyi fotograf çekiyo olabilirm ama siteye iyi fotograf yükleyemediğim kesin elimdeki son fotolarıda konuya ekledim şuan, tekrar seyrinize sunarım.
    o zaman bende izleyici olarak teşekkür ederim
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günaydın ADANA MT.iki gündür şu havanın azizliğine bakın,hala motorumu yıkayamadım.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    cbf 150
    günaydın arkagaşlar

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka bende varım.....

Herkese güneydın....
    hani nirde varsın sen
    akburak.net

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Günaydın Millet

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın arkadaşlar

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...enemesi-2.html
    muzaffercim bu konuda ne düşünüyorsun, bi cevap alalım
    ben anlamam tek tekerden, ben virajları severeim
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    günaydın mt gold grup adana
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    gunaydın adana mt. Arkadaslar 2. elde R1200GS var 11000 € cok temiz herkese tavsiye ederim.

M.Ozbayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS
    Günaydın Adana MT nin güzel insanları,öncelikle Şahin kardeş geçmiş olsun,başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı günler nasip etsin.Bu haftaki gezi muhteşemdi düşünenlere,katılanlara ve Bizlere zaman ayırıp eşlik eden Tekin kardeşimizede ayrı ayrı teşekkür ederim.Zafer'ciğim yolumuz yaklaşık 165 km.idi bunun 2 veya 2,5 km sinde sahip olduğun GS 650 modeli Alman menşeğli BMW iyi,kullanışlı,güvenli olabilir(bizlere eşlik eden Fuat kardeşimiz sayesinde)ama be kardeşim bu kısa mesafe içinde 162 Km yol tek silindirli,librasyonlu(servis yetkilisinin de söylediği gibi) ne zaman neresinden yağ akıtacağı belli olmayan bir makinayla çekilmez be kardeşim.İyi günler dileğiyle Bay bay.

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı M.Ozbayrak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın Adana MT nin güzel insanları,öncelikle Şahin kardeş geçmiş olsun,başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı günler nasip etsin.Bu haftaki gezi muhteşemdi düşünenlere,katılanlara ve Bizlere zaman ayırıp eşlik eden Tekin kardeşimizede ayrı ayrı teşekkür ederim.Zafer'ciğim yolumuz yaklaşık 165 km.idi bunun 2 veya 2,5 km sinde sahip olduğun GS 650 modeli Alman menşeğli BMW iyi,kullanışlı,güvenli olabilir(bizlere eşlik eden Fuat kardeşimiz sayesinde)ama be kardeşim bu kısa mesafe içinde 162 Km yol tek silindirli,librasyonlu(servis yetkilisinin de söylediği gibi) ne zaman neresinden yağ akıtacağı belli olmayan bir makinayla çekilmez be kardeşim.İyi günler dileğiyle Bay bay.
    doğru söze ne denir
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cengizim malum ekonomik kıriz.benzin,sigara ve ogün geldiğinde ne yiyeceğiz bunları düşündüm onun için yazdım.artık bacımız ogün geldiğinde bizleri mahçup etmez dimi

Mahçup etmem merak etmeyin.Sizlerden sadece manevi destek istemiştim maddi olarak değilYinede düşündüğün için saol abi
    [B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı 01esintisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mahçup etmem merak etmeyin.Sizlerden sadece manevi destek istemiştim maddi olarak değilYinede düşündüğün için saol abi
    BACIM olmazsa sen benim marrafımı hallet.öbürlerini boş ver ben hallederim.seni onurlandırmak bizim görevimiz
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @01esintisi Bir Adana'lı olarak misafirperverliğimizi ve neşeli mizacımızı gelecek tüm misafirlerimize sunacağımıza emin olabilirsin.

Tüm arkadaşlara selamlar.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı akburak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani nirde varsın sen
    sen nirde uygun görürsen latif abi....
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    sevgili arkadaşlarım,yarın akşam ki menderesteki toplantımız da,bu sezon gitmeyi arzuladığınız yerlerle ilgili bir liste oluşturup,genel öneriler doğrultusunda karar verilip gidebiliriz.aklınıza gelen yerleri not alırsanız yarın akşam listeleyebiliriz.bu arada 19 nisan'da OSMANİYE ETKİNLİKLERİ ile de konuşup,bir takım şeyleri oluşturalım.mustafa abinin akrabası olan bir doktor arkadaşımız,(osmaniye emniyet müdürü ile ailece de görüşen),orada bizim ile daha fazla ilgilenilmesini sağlayacak.sevgilerimle.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler