bizde teşekkür ediyoruuuuz.
bizde teşekkür ediyoruuuuz.
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
selam arkadaşlar, eminim keyifli, güzel bir gezi olmuştur.hepiniz hoşgeldiniz
bu arada bizim Şahin Erdemin amcası rahmetli oldu tüm geçmişlerimize Allah rahmet eylesin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Adana mt nin gezginleri,resimlere şimdi baktım ancak fırsat buldum süper tek kelimeyle muhteşemsiniz hepcazınızı seviyorum,herkese iyi geceler..............
gezi güzel olmuştur da fotolar nerede
mustafa abi çok pis yakalanmış ama...
gene güzel bi pazar bende tükkanda pinekledim yaf çünkü motorum yok moptorsuz kaldım.
akburak.net
Günaydın arkadaşlarım,dostlarım abilerim ablalarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Latif sende eğer motorum yok diyorsan pes valla,tükan senin ya atla birine gel
günaydın adana mt. güzel bir gezi olmuş,manzara resimleri de güzel yemeklerde güzel dir, hava da iyiydi herşey dört dörtlüktü yani, emeginize sağlık bu rotayı kaçırdık ya neyse sağlık olsun......
GÜNAYDIN arkadaşlar
Dün yargunluktan hemen uyumuşum millet sabaha kadar resim yüklemiş yazılar yazmış ne kadar güzel
Geziye katılan ve bizi ağırlayan TEkİN abime teşekkür ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın arkadaşlar
Günaydın Millet
BMW nin civataları gevşemesine rağmen sanki DL650 den daha iyi enduro gibi hisettim bu gezide, Mustafa abi senin fikrin nedir
Motorumu aldığıman beri katıldığım en güzel gezimdi...Emeği geçen her kese teşekkür ederim...
benimde sırtımda bir ağrı vardı motorun vibrasyonundan oda geçmiş sabah kalktığımda anladım valla süper oldu selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Hepinize günaydın hayırlı haftalar bol güzel işler diliyorum.Uzun zamandır siteye bakamıyorum ama haberleri alıyorum
Birde bişe söylemek istiyorum...
12 Nisan da İzmir de başlayıp 19 Nisan da Alanya da bitecek olan
45.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet yarışında motorize ekibi olarak Sakarya Motosiklet Klübü Üyeleri eşlik edecek yarışma bittiğinde güzel şehrimiz olan Adana ya davet ettim ve beni kırmayıp geleceklerini belirttiler sizlerle de tanışmayı çok istiyorlar.Tarih tam olarak belli değil ama belli olduğunda yine burdan sizleri bilgilendiririm.Adana MT olarak sizlerden çok bahsettim ve beni bu karşılamada tek bırakmayacağınıza inanıyorumŞimdiden teşekkür ederim....
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Güldencim elimizden geleni yaparız,
Muzaffer abi kuyruk olayını anlamadım,sakaryadan gelecek ekip kuyrukmu düzeltecekyani sen şimdi ekipten yeni motor alanlara kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misalimi diyorsun
Kanka bende varım.....
Herkese güneydın....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)