Herkese selamlar. yeniden motosiklet dünyasındayım.
ozaman bende katılıyorum.seni gidi seni dün saat 8.10 akşam a.türkeş bulv.direğin yanında kimi bekliyordumsonra niye kavşaktan dönmedinde yayaların geçtiği yerden ters istikamete döndüngene pis işn vardı dimimiii.gene yakaladım ayağını denk alllll.yazarımmmm sonra....herkese günayyyyydınlarrrr sevgili arkadaşlarımmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
Selam arkadaşlar,Cengiz kardeş geçmiş olsun Allah görmemişe döndersin umarım şimdi daha iyidir herkese selam Pazar sabahı görüşmek dileğiyle Bay.
Günaydın arkadaşlar....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Bende aranıza Katıldım Hepinize Hayırlı İşler günaydınlar olsun..
cengiz abi öncelikle yengeye çok çok geçmiş olsun. inşallah abi kuyrugu doğrulur, motorun kuyruğunu ben benim kuyruğu da siz doğrultursunuz
hocam teşekürler daha iyisi size olsun.iş yoğunluğundan dolayı siteyi fazla takip edemiyordum ondan dolayı kendi motorumu satıyorum yeni motor alıyorum diye bir muhabbet yapamadım fakat yinede bazı abilerimizin haberi vardı bir anlık oldu bittiye geldi diyim
Abi motorumu satmıştım. Motorsuz olmuyodu. Yeniledim. O anlamda yeniden.
aramıza hoş geldin kardeş
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
iyi akşamlarrrrrrrrr canlar,kuyruk epey uzadı toroslara kadar götürür kanımca
hayırlı akşamlar.HERKES BU KUYRUK MESELESİNE TAKILDI GALİBA NAPSAKDA DÜZELTSEK BU MOTORUN KUYRUĞUNU ZATEN BİRAZ YÜKSEK DURUYOR GİBİ GELDİ BANA KUYRUK(ARKA) KISMI NEYSE ARTIK BİR ÇARŞAMBA TOPLANTIDA AGZINIZIMI TATLANDIRIRIZ YOKSA NEBİLİYİM YAV İŞTE DURUMA GÖRE BİŞEY YAPARIZ BÖYLECE KUYRUGU DOĞRULTURUZ.
sesin soluğun çıkmıyor muzaffer(fazer) abi irtibatı koparmayalım.artık yavaş yavaş mekanlarınızı ögreniyoruz fırsat buldukçada gelmeye çalışıyoruz,
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)