günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar.
günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar.
günaydın dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Akşam resim çekilmedinizmi,aççık bakardık herkesi çok özledik hatun biraz daha düzelsin çarşambaya görüşürüz inşallah
Günaydın arkadaşlar
Dünka toplantımızın resimler yüklenmiştir....
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1497498
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
vay bea kalabalıkmış ekip özdenim bile gelmiş,ahmet gerçekten pisletlemi geldi
ben dün akşam nie yanınıza gelmemişim acebaaa
oyyhhh ne kadar sıkıcı bi gün böle yaaaa ....
sen kal aşk ben giderim buralardan
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-b.cengiz kardeşimizin eşi ( BİRSEN ),bademcik ameliyatı olmuş,kendisine karakaş ailesi olarak,geçmiş olsun diyoruz.
-ç.gürsel kardeşimizin eşinin (SÜREYYA ),omuzu incinmiş,kendisine karakaş ailesi olarak,geçmiş olsun diyoruz.
-tayfun kardeşimizin yeni DL 1000'i hayırlı olsun diyoruz.deposu dolu olsun,allah kazasız,belasız kullanmak nasip etsin.
-ahmet kardeşimizin yeni motoru da hayırlı olsun,deposu dolu olsun,allah kazasız,belasız kullanmak nasip etsin.
-haluk kardeşimizin,el emeği-göz nuru ile yaptığı side case ve top case'i hayırlı olsun,uzun yolda güle güle kullansın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iyi akşamlar Adana Mt nin güzide motırcıları,
boracım teşekkür ederim,
gürselim yengemiz omuzunu incitmiş,geçmiş olsun üzüldük,birsende çok geçmiş olsun diyor telefonda konuşamadığı için ben buraya yazıyorum,(Sen bişey yapmadın dimi gürsel)
Tayfun ne zaman aldın hiç haberimiz yok,hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim,kuyruk muhabbeti çoğaldı yok mu değiştiren alan,
bizde hala tık yok beklemedeyiz şimdilik
ergin arkadaşımız da aramıza hoşgeldi.
Slm,arkadaşlar. Tüm hastalara geçmiş olsun.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Birsen hanım ve Süreyya hanım geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah. Tayfun arkadaşım DL1000 hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
günaydın dostlarım
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hastamıza şifa, yeni alana hayır, işilerinizde bereket, cümlemize günaydın
Eyyyy Adanaa MT, amiiiiiinnnn
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)