günaydın adana mt.bugünki program hakında açıklama yapılmadı nereye gidiliyor
günaydın adana mt.bugünki program hakında açıklama yapılmadı nereye gidiliyor
Cümleten Günaydın
Haydi sandığa
(kim kazanırsa kazansın, bizim kaybedeceğimiz garanti )
Günaydın,Ben kaybetmek için oyumu kullandım,seçilecek olana şimdiden hayırlı bizede geçmiş olsun.
Güzel bir pazar sabahından herkeze günaydın.
Gününüz neşe ve huzur dolu olsun arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
arkadaşlar hepinize merhaba.iki haftadır,hastalarla,cenazeyle uğraşmaktan,artık içime sıkıntı geldi,birkaç gündür siteye bile giremiyordum.hepinizi çok özledim.bugün de hava aksine tam gezi havası,ama yine benim işlerim var.ammmaaa haftaya beni kimse tutamaz.haftaya,''bu hafta gezerim beni kimse tutamaz'' diyeceğim.sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
arkadaslar merhaba soyle bir adana turuna ne dersiniz elleri gorim
slm millet,yeni başkan herkese hayırlı olsun kimmi ee benim tabiiki enbüyük şehir belediye basşkanı benim artıkınnnn
sevgili ADANA MT..arkadaşlarım bu gün acıktımın yanında piknik yapıp eğlenim dedim ve sotaya yattım malisef gördümki çoğu ben evdeyim diyen.geziye gelemem diyenleri yakaladım.yakalanan kişileri tek tek belirledim işte saatleri ve kişileri deşifre ediyommm saat 1.30 da KOLUMAN MUZO.SAAT 2.30 KÜÇÜK CENGİZ VE KIZ ARKADAŞİİİ3.30DA BÜYÜK CENGİZ VE EŞİİİ4.15 DEMİR GÜRSEL, KIZI VE EŞİİişte deşifre edilişleri.sizi gidi sizi yok öyle kaçamaklar.benden kaçarmı hiçççç
kızı kolda fazerı yolda severim.
abi bende bir an seni gördügümü sandım ama yok yaw o degildir dedim demek o senmişsin
yaw hem kız arkadaşımla gezmiyodum arkamdaki kız kardeşimdi onu gezdiriyordum ademin orda biraz güneşlendik ve birer çay içip kalktık.
hem madem sen bizi net olarak gördün de neden haber etmedin biz de piknige katılırdık
işe girdim sizleri unuttum sanmayın herkezi seviyorum ve özlüyorum .. işe girdim ama daaha işleri yoluna koyamadım kendimle hesabımı bir göreyim elbet sizlerlede hesaplaşırız daha işe başlama kuyrugu yapacam hele bir sabır
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Paparazilere geldik,muzaffer abi evde pineklemekten sıkıldık arasıra böyle kaçamak yapmasak evde kafayı yeriz herhalde,
maşallah maşallah herkes burda ama sadece okuyor,yaf bırakın seçim sonuçlarını seyretmeyi muhabbete takılın
ee artık ben yatar baktım kimseden tık yok herkes kitlenmiş televizyona kim önde kim geride,ön teker nereye giderse arka tekerde peşinden gelirmiş,
herkese iyi geceler memleketimiz için en hayırlısı neyse o olsun
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Ümitim gezi hakkında biraz bilgi ver, milli sırmış gibi saklıyorsun
Anlaşılır bir Türkçe ile anlat bakalım geziyi...
burdan mustafa turgay ve gursel celık olan abılerımle cok guzel bahar kokulu bı yoldan kı ılk defa gıttım ben karaısalının devamında koylerden gecerek dar ama bol vırajlı yoldan attdagına gıttık orda ahmet ve atakan kardesımle kı atakan 1000 rr ı oyuncak gıbı kulanan acaıp bı kabılıyet ))) bulustuk .sonra hızlı tur zmanları ıcın bız farklı yonde yol aldık ahmet benım artcım oldu malum 1000 rr arka koltuk namtuna kadar sıktık donustede pozantıda cay muhabbetı bu arada lastık yanaklarındakı tum kırçıllar gıttı tam yatıs pozısyonu ...veeeeee 1000 rr ı daa test etttım arkadaslar alet muhtesem her yonuyle tek kusuru oda benım kusurum aslında ırı olmam.donustede dagıldık ama durugumuzda lastık kokuyordu tempoyu sız dusunun artık..yeterlı oldumu zafer abım
İdare eder; Türkçe yine zayıf
Ellerinize sağlık, anladığım kadarıyla iyi eğlenmişsiniz. Okadar ki foto çekmeyi unutmuşsunuz.
ya motor ustunden ınmedıkkı hocam kırık not verme ya
iyi geceler gezginciler
hanginize sorsam ... ye atmadım diyeceksiniz, peki nerden geliyor bunlara oylar
yeni bir tartışma olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)