yemeemizi yedik, afiyet oldu maşallah
Bugün kimsenin neşesi yerinde değil galiba Kimse birşey yazmıyor
Pazar günü içinde sadece bir teklif var. Bakalım kimler gelmek istiyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ben gelemiyorum malum devlet baba görev verdi oyları say diye.
ben zaten gelemiyorum,bir gün gelecek bu hasret bitecek herşey güzel olacak
tabi ozamana kadar ben bitmezssem
Günaydın Millet
Gürselim nokta sayısınımı değiştirdin
Günaydın dostlarım,akideşlerim, herkeşlere hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Günaydın Arkedeşler.....
Bu pazar gelemiyoruz ailecek birarada olacağız (Anne, kardeş, yegen ve çocuklar) Başka bir pazar buluşmak üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sabah şerifleriniz hayrola adana mt
@CERREZCİ gördüm seni sobe çık nerelerdesin yahu hiç sesin soluğun çıkmıyor
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ahmetim bırak allah aşkına kimseye davetiye vermek zorunda değiliz,tükan herkese açık bize tahammülü olmayana bizim hiç olmaz
ha şöyle recebim,biraz sesin çıksın,bize ne yanlışın olabilirki seni bilmesek tanımasak neyse,özlettin kendini bir giriyorsun karabatak gibi sonra kayboluyorsun,işlerin iyidir inşallah malum kriz herkesi perişan etti,ne yaptın motorlanabildinmi
selam gençler diyeceğim ama benden başka varmıki
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
olmamı istemediğin kadar,sonra sen kendini genç mi zannediyorsun
Abi inanki son 3 aydır işler haddinden fazla yoğun. Sabah 7.00 işbaşı Akşam 22.00 - 23.00 paydos. Sizleri çok özledim, inşallah en kısa sürede yanınıza gelicem. Motor konusunda ise senin hondaya göz dikecektim ki sattığını haber aldım. Sağlık olsun. Görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın..
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)