Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
tabiki sayın baykam yaparız yeni gezi planları...sen hiç merak etme.
bnm yaptgım planda öle gruplara özel olmaz snn yaptıgın gibi..bütün motorcu ve yakınlarıyla beraber olur
zaen uganga kralı da kankim artık sırtımız yere gelmez
biraz garip bi soruş tarzın war arkadaşım ama ossun..ben berker evet dedigin gibi eski üyelerden sayılırım...
evet abi uzun süte oldu...keşke uzun olmasaydı ama napalım...sende iisndir umarım..haberlerini alıoruz ama yinede seni görmek daha güzel olur..
[
bu insanıda çook seviorum ama uuzn zmanadır görüşemioruz
yine igneledin ama nyse r1 mehmetle kopmalara dwm mı kardeşim
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Ahmet Abi doğru düzgün hiç bi geziye gitmiyor son zamanlarda.Bir rivayete göre cbr 125 den tokat yemekten utanıyormuş artık.Ben giderim diye gezilere gitmiyormuş.Çekinme abi artık rahatça gidebilirsin.
Şaka bi yana suyun-elektriin kesilme zamanı gelmiş, yönetici aidat ver der ,benzinimi artçılara aldırır olmuşum.Ben yanmışım ben yanmışım yanmışımm.
Bu arada Datça da iptal oldu otopüse binecem gidecem. ah para ahh.Napolyon a dönüşcem yakında
Gnusher kardaşimmmm.bende geçen gün gezide senin bana datçaya gideceğini söylediğini hatırladım ve içimden ne güzel şimdi ailesinin yanındadır diye tahminde bulunmuştum.üzülme be sağlık olsun.bu defalık böyle olsun.
Merhaba Adana MT
Gaziantep MT olarak bu haftaki gezimizi adana olarak belırledık 19,08,2007 pazar gunu saat 10,30 ve 11,00 arası Adana real aliş veriş yerinin park yerınde olacagız sizlerle tanişmak isteriz
görüşmek üzere....
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...na-gezisi.html
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
oncelıkle kaza yapan arkadasımıza gcmıs olsun dıyorum ve ayrıca umarım kımse boylesı uzuntule kazalar yasamaz neyse adanada gorusmek uzere kendınıze ıyı bakın
Adana gezimizde bizleri yalnız bırakmayan, sıcak ilgilerini bir an olsun eksik etmeyen tüm Adana Mt deki arkadaşlara teşekkür ediyorum.En yakın zamanda sizleride Gaziantepe bekliyoruz. Allaha emanet olun.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Adana MT ziyareti ve Adana gezimizde Öncelikle Tüm gezi boyunca bizi yanlız bırakmayan Ahmet abi'ye (ahmetnr), Sohbetiyle Bizleri gülme krizine sokan Hasan abi'ye (Makine), Erhan abi'ye (qrar), Alp'a (Gnusher), İsmail (efendy_iso), Cengiz (zion1), Mehmet ve diğer tüm Adana MT ailesine Çok teşekkür ediyorum. Sizlerle tanışmak çok güzeldi. herbiriniz candan insanlarsınız. İşallah yakında bizlerde sizleri ağırlayacağız. Adana'ya Sevgiler
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Burcu apla seninle tanışmayıda isterdik ama kısmet olmadı. Başka zamana işallah.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
o tatlı su motorcusu sıcakta çıkmaz soğukta çıkmaz bulutlu havada çıkmaz yani bu iklim şartlarında çok zor karşılaşırsınız
Arkadaşlar hepinize ilginız ve alakanızdan dolayı cok teşekür ederim Gaziantep MT olarak sizleri tanımak güzel en kısa zamanda sizleride bekleriz....
teşekürler Adana MT.......
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
evliya gibidir kendini az bile anlatmış kanımcaaaa
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
öLe bi anlattınızki tanımasam hayran kalacam burcuya:D
biLdiiin burcu işte yazdıkları ve söLedikLerinizLe aLakası yoq
bu arada buqün varedero ya binmeye tırstın canım nerde sürer her motoru
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)