b.cengizim,hondayı sattığına ve biraz olsun rahatladığına sevindim.darısı diğerine.hayırlısı olsun kardeş.
b.cengizim,hondayı sattığına ve biraz olsun rahatladığına sevindim.darısı diğerine.hayırlısı olsun kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ahmedim yeni motorun hayırlı olsun. güle güle kullan tekerin daima düz bassın.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkese iyi akşamlar,iyi niyetlerinizden dolayı teşekkür ederim,
halukçum doğru söylüyorsun 2000 tl ye bile alıcı çıkmadı,işin ilginç yanı bir gün önce aksaraydan biri ile 4100 tl ye anlaştım izzet ustayada haber vermedim bir gün sonra evde oturuyorken ahmette vadrı cengizde izzet usta geldi abi motoru 3000 e verdim dedi hatta kapora bile aldım dedi bende iyi dedim aksaraydaki adama satıldı dedim,herşeyde bir hayır vardır derler,sağlık olsun suziyide tüp bebek için satıcam yoksa aygırımdan memnunun akkumda tek kumda gezen ve gömülen suziydi nice endurolar gördük hep asfaltçı,tatlı su motorcusu
Muzaffer abi sana ayrıca iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim allah herşeyi gönlüne göre versin
tesekkur ederım ımkanlar ne tıcesınde sızlerın aktıvıtelerıne katılmak ısterım
selam arkadaslar benım bır tane honda cg125 motorsıkletım var 2005 model satmayı dusunuyorum ılgılenen varsa ılan lınkı altta tesekkur ederım
http://www.sahibinden.com/bakmadan_g...XQQdisplayitem
honda cbf 150 ılede takas olur ıstedıgım motor
:cat: HONDA HAYAT ONDA:cat:
herkese iyi geceler,ben yatar
@muzaffer68 ; format işini iyi etmişsin, çünkü kurduğumuz her program, oyun windowsun içine kalıcı bir uzantı atıyor.bunlarda zamanla pc yi yavaşlatıyor.
@fevri; murat motorun hayırlı olsun, resim bekliyordum, endamını görelim hayırlayalım diyordum ama resim gelmeyecek gibi hayırlı olsun nice sorunsuz km lere
@ahmetnr;motorun hayırlı olsun ahmet, senin olan en iyisidir ama benzini biraz yakacağını düşünüyorum(600 lük kadar deyilsede 500 lük kadar)
@cengizim abim iyi olmuş satıldığı, kardasın bence, jinlunu o miktara veremezdek sanırım, darısı maviye
tekerleğin diyecektin herhalde adaşım
oturuyorduk nereye kaçıyon
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Günaydın arkadaşlar.
Ahmet yeni motorun hayırlı olsun,Kazasız,belasız,güle güle kullan
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Günaydın o zaman
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bu dil çıkarma mihricanın isteğiydi, madem yanlış anlaşılma var
TEKRARDAN GÜNAYDIN
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ahmetim motorun hayirli ugurlu olsun allah kaza bela gostermesin.
ahmet kardeş motorun hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun.arkadaşlar akşam malumunuz üzere toplanıyoruz.çaylar herzamanki gibi hazır olcak.karnı aç gelecek olan arkadaşlarımız varsa haber verinizki bişeyler hazırlayalım.fazer muzoya telle bildiriniz.teşekkürler akşam görüşmek üzere herkese hayırlı işler.
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
arkadaşlar,akşama toplantıya geliyorum.hepinizi özledim.iki haftadır,cenaze,hastalarla uğraşmaktan canım çıktı.iki lafın belini kırarız.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Akşam ben de gelemiyeceğim.
İyi hoş gelsemde iletişim kuracak kadar sesim çıkmıyor, başka türlü de iletişim kuramıyorum. Sağolsun Ahmet'im bir yol keşfetti telefon için ama karşılıklı olunca işlemez
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)