Ahmet hayırlı olsun güle güle bin. beraber binelim...
Ahmet hayırlı olsun güle güle bin. beraber binelim...
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
geçte olsa günaydın hocam, hoşgeldin
rahat ol, karşılıklı sevgi saygının cc si yok
SENCERİN ZİYARETİ
ve cuma günü hem ziyaret hem ticaret diyip, kask için yola çıkıp bizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyen sencerimli resimlerimiz
resmi toplanma merkezlerimizden biri olan ılgaz terazideyiz
kaynanası nede seviyormuş, adam fırında tavuğun üstüne damladı afiyet olsun
diğer toplanma merkezimiz mustafa abimin SEL GARAJ dayız
hoşgeldin, iyiki geldin sencerim herzaman bekleriz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hayırlı ugurlu olsun ahmet kardeşim allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
gürsel kardeş, işiniz gücünüz yemek başka yapacağınız iş yokmu yanlış görmediysem Bora yine ekmek arası sucukmu yiyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yok abi varsa yoksa obidik göbek
hepsi bir yanada sen bu saatte mt de ne arıyorsun onu anlamadım .ilk defa bu saatte online görüyorum seni, hayırdır kafana taşmı düştü
yok ağam ne sucuğu adama özel kebap geldi, tavuk yemeğinide beğenmedi.ne ilginç bir yapı yav adam tavuk sevmiyor, balık sevmiyor, bari vejeteryan olsa anlayacağım ilginç vallahi
1 - senin internetin yavaş hocam, ben sana söyleyim sen istediğin kadar test et, sonuç roket çıksın, hikaye ben gördüğümü kullandığımı bilirim.ad-aware yi birkaç kez çalıştır.pc yi kapatıp açtığında yine bulur, yavaşlığın sebebi spammı adwaremi ne diyorlar onlar.en iyi ad-aware ile temizlersin.en son formatı ne zaman attın
2 - endurocu : cengizim abim
erkende kalkmadım ama ilk diyen ben olayım
GÜNAYDIIIIIIIIIIINN
Günaydınlar...
Akşam format çektim, azda olsa hızlandı ama diğer ad-aware ve kasperski proğramları yüklemedim. sadece senin verdiğin şemsiyeli antivirüsü yükledim hızı şimdilik iyi
geçenlerde senin motoru Tanerin orda gördüm birileri test ediyordu motorunu satınmı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
slm millet bir gün girmedim neler olmuş,hemen ekleyeyim herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Ahmetim tekrardan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan,
Muzafferim sen beni beğenmiyormusun endurocu olarak başka kim var endurocu
Bundan sonra gezileri mustafa abinin orası ve çelik gürselin tükanı olarak ayarlayalım yol yapmak isteyen otobandan gelir oraya
Tayfuncum ahmetin motoruna çan çin çon deme,sonuçta iki teker herkesin gücünün yettiğidir,
Bu arada hondayı sattım 3000 e gitti,üzüldüm ama malesef kriz bizi teğet geçmedi boylamasına geçti biraz delik kapattık maviyide satarsam kara deliği kapatıcam bende tayfunun dediği gibi çan çin çon alıcam
çok mersi abi
daha onümüzde nice kmler var hasancım gezi nedir çanakkale düşünüyorum bu defa
sağol murat seninde hayırlı olsun yeni motorları birbirleriyle tanıştıralım bir ara
sağol abi krizden çıkalım kuyruk kolay
sağol osman kardeş
teşekkür ederim abi selamlar
bugün saha içerisinde biraz turladım farklı bir havası oturuşu duruşu baya hoşuma gitti doğrusu umarım yakıt konusundada bizi üzmez fazla
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Ahmet motorun hayırlı olsun. Güle güle bin. Selamlar.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Ahmet motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın, demirin asfalt görmesin...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)