Günaydın Millet
günaydınlar adana mt
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Günaydın desem çok mu geçkalmış sayılırım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ahmet kardeş,sana dün özelden msj attım ama sanırım görmedin.ne zaman geleyim?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın...
@vasox Vayy Murat gelmiş. Ne zamandır görünmüyordun. Nasılsın? İyimisin?
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ben de bu saatte tünaydın deyim bari
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
arkadaşlar selam yaklaşı bir hafta önce muzaffer abinin ele geçidiği resimler de son durum ok
hayırlı osun ahmetnr diyebilirsiniz krizden dolayı böyle bir tedbir gereği duyulmuştur ilgilenenlere duyrulur
[/QUOTE]
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Ahmet, şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin Artık kuyruğunu gönlünce doğrultursun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hayırlı olsun çin,çan,çünin ahmet
Ahmet hayırlı olsun, deri ceket mi giyecen artık
Selam Arkadaslar Sıteye Yenı Uye Oldum Umarım Sızlerle ıyı Seyler Paylasırız Her Zaman Bır Motor Klubune Uye Olmak ıstemısımdır Ama Motorum 125cc Oldugu ıcın Aslında Kendı Sınıfımı Kucuk Goruyorum Herkeze Selamlar
:cat: HONDA HAYAT ONDA:cat:
teşekkür ederim muzaffer abi gezilerde artık sana 200kmde eşlik edecek başkalarını bulursun
tayfun teşekkürler ama bu türk malı çan çin değil selamlar
teşekkür ederim abicim
kampanya bekliyorum ceket için başlasın hemen alırım bir tane
kardeş hoşgeldin kardeş 125 cc sınır zaten kurtardın sen selamlar
haluk hocam cruiser olarak seni tek gördüm eşlik etmek istedim tamamen duygusal selamlar
@ahmetnr Hayırlı olsun Ahmet'im. Allah kazadan beladan korusun. Kutlama amaçlı hafta sonuna bir gezi yapalım.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)