günaydın evde kalanlar
geziye gidenlerede hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler
günaydın evde kalanlar
geziye gidenlerede hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler
Günaydın....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
herkese selamlar hoşgeldiniz.geziniz nasıldı hani resimler
kızı kolda fazerı yolda severim.
muzaffer abı bugun antreman yaptım golun karsı kıyısaında yooll vırajj superdı bıgun 2lı 3lu 4 lu deneyelım buyuk keyıf aldım ..ne dersın:?*
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Gitmedinmi sen Namrun'a?
Arada sırada tam dönerim gölü, zevkli parkur
selam arkadaşlar
bugünkü gezimiz gerçekten çok keyif verici ve süperdi
katılan emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum çok güzel bir haftasonu yaşadık, çok güldük, eylendik, yağmurda ıslandık, kar gördük, üşüdük, terledik, dağda gördük, gölde, yani olabilecek bütün doğa güzelliğini yaşadık.
İYİKİ VARSINIZ
gezilerimize yeni iştirak eden Ahmet abi hoşgeldin, iyiki geldin abi, herzaman bekleriz demiyorum artık gurubun bir ferdisin nice gezilerimize olsun demeyi daha uygun buluyorum.
gelmeyen arkadaşlarımda çok güzel bir gezi kaçırdılar, artık bir dahakine diyelim.
hepinize iyi akşamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ur-pilavi.html
arkadaşlar gezi linkimiz, fakat problemli çıktı anlamadım özür düzeltmeye yada iptal etmeye çalışacağım
halukcum sen yeni bir başlık aç
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
İYİ AKŞAMLAR SEVGİLİ ARKADAŞLAR.
Bugünde herzamanki gibi çok güzel bir gezi oldu. geziye katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. tekerleğiniz daima düz bassın.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkeese iyi akşamlar,güzel gezmişsiniz diemiyeceğim,tek tek tıklayıpdamı açıcaz gürselim biz böylemi yüklüyorduk resimleri ahanda bakmıyorum,
arkadaşlar az sabredin yüklüyorum resimleri gürsel nasıl yükledin yaw. bence mesaj içeriğini sil.
cengiz senin geziye katılmadığın nasılda belli oluyor bundan sonraki gezilerde cengizsiz olmaz cezası alabilirsin
arkadaşlar resimleri düzelttim.
çabuk bir yorum yazın başlık listeden çıkmış
günaydın adana mt dışarda süper bir yağmur var.sabah sabah önce gezi resimlerinize baktım.çok güzel gezi olmuş,yüreğinize sağlık dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)