Merhaba iyi haftasonları Adana MT. Yarınki geziye bende katılacağım ama bildiğiniz üzere 4 teker halinde. Gelmek isteyen olursa artçı alabilirim
Merhaba iyi haftasonları Adana MT. Yarınki geziye bende katılacağım ama bildiğiniz üzere 4 teker halinde. Gelmek isteyen olursa artçı alabilirim
bu da hoş olmuş,eline sağlık kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese ii akşamlarr!...
gerçekten güzel olmuş Haluk Abi!..
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Yarın Mersin tarafı molada buluşuruz. Ben ve Hülya geliyoruz...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Halukcuğum geziye beni yazmayı unutmuşsun canıııııııııııım.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Ben yarın Selim'le uçurtma uçurtacağım. Motora binecek kadar halli değilim.
haluka dostum adanalıyım ama işim dolayısı ile pozantıda ikamet ediyorum. ara ara adana mt okuyorum fırsatım oldugunda gezilerinize katılmayı bende düşünüyorum hayırlısı....
herkese iyi akşamlar,biladeri kandırdı eve getirdik ama akşam akşam motor yolda bıraktı,yeni valiliğin önünde ön dişli sıyırdı ite ite eve geldim kollarım koptu,belim koptu, bidaha motor alırsam fiber alıcam 200 kg lık hayvanı itmekten canım çıktı
halukçum yeni logo masa örtüsü gibi olmuş çok renkli
arkadaşlar benden pas diyorum.hepinize hayırlı geziler diliyorum.
[QUOTE=Endurocu01;1479835]herkese iyi akşamlar,biladeri kandırdı eve getirdik ama akşam akşam motor yolda bıraktı,yeni valiliğin önünde ön dişli sıyırdı ite ite eve geldim kollarım koptu,belim koptu, bidaha motor alırsam fiber alıcam 200 kg lık hayvanı itmekten canım çıktı
alo kadar yakındım eziyetine değdimi.sana kıyarmıydım hiç
kızı kolda fazerı yolda severim.
sağol abi teşekkürler,düşünmen yeter ama mecburdum eve kadar getiricem sonuçta yarın sökecem dişliyi pazartesi ustama vericem yapacak bişey yok
günaydın,günaydın.
hava bugün süper,geziye gidecek arkadaşlarıma keyifli,kazasız,hayırlı yolculuklar diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bora abi günaydın
bugünde erkenden ekmek sırasına gittin sanırım ((()))
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.
Bugünkü yapacağımız atdağı çamlı yayla gezimizde, geziye katılan tüm arkadaşlarıma kazasız belesız huzurlu ve mutlu bir gezi diliyorum. herkese hayırlı yolculuklar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Günaydın arkadaşlar molada görüşmek üzere bay bye.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)