günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Adana MT durmaz...
Ama nereye onu bende bilmiyorum
Gürsel ciğerim 2 dakika ile kaçırdım, tüühh
Günaydın Millet
ahmet bey salam.
gezi var.namrun tarafına gidilecek, ben gitmeyeceğim ancak programın bu olduğunu biliyorum
bizim gezi planları adana mt sayfasında belirtilir, buraya yapılan gezilerin resimleri ve gezi raporu sunulur
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...ml#post1478997
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
erken kalkacaksın, disiplinli olacaksın, nede olsa ben DO ruhuyla yetişmişim tabiki daha disiplinli olacağım ciğerim.
nereye yazsam oraya yazıyorsun, yoksa benimi takip ediyorsun ne yapıyorsun tamam arkasından gidilecek adamımdır, hep iyi yolda gider ayağım ama
Yanılıyorsun çekirge...Diğer konuda ben daha hızlı cevap yazdım
Tylolhot içerken yazı yazmak yinede yavaşlatıyor insanı ciğerim...
Bora abi, Buse kalkmış facebook ta test çözüyor; sen hala uyu
oss sensei
bak bu konuda haklısın diğer konuya benden önce yetişmişsin ama yinede benim kadar hızlı olamazsın, çünkü sen bir endurocusun
şunuda hatırlatayımki senseim tlülülü adama bişey yapmaz çare koca karı usulündedir.yengemden rica edeceksin sana nane limon kaynatacak, içinede bal ve bolca karabiber ekledinmi 2 saate kalmaz çivi gibi ayaktasın.
bu ciğerine kulak ver, dediğini yap gittiği yoldan git
Gunaydın Arkadaşlar. Bu pazar yani 22.03.2009 tarihinde gezi yeri neresi. Kimler katılabilecek. Biliyorum bu başlık altında mutlaka yazılmışdır ama birturlu bulamadım. Adana MT okadar aktif ki yazdıgım bir mesaja yazılan cevabı bulmak icin 3-4 sayfa geriye dogru kontrol etmek zorunda kalıyorum. Adana MT nin hızına yetişemiyorum anlıycagınız.... Hepinize guzel bir hafta sonu diliyorum.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
http://www.bikecam.ch/bikes/BikeCam_Montage_4.JPG
murat bu resim senin için
ben yokum o yüzden yer saat söyleyemem, ama namruna gidilecek diye biliyorum
http://www.bikecam.ch/index.html
güzel bir site, tavsiye ederim.videolarla dağları gezebilirsiniz
selm adana, saat 11,30-12 fibi oralarda olucam. bora abi online olduğun için sana özelden yazdım. kask almam lazım, adanaya gitmem lazım.
yardımcı olabilecekler el kaldırsın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
tamamdır sencerim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkadaşlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Günaydılar herkese; İzmitten misafirlerim geldiği için bu hafta katılamıyorum aranıza, siz bol muhabbetler iyi geziler.
Agokce hocam gidilecek yer namrun diye belirlendi ama, henüz buluşma için yer ve saat bilgisi verilmedi, takip ederseniz geziye katılacak olanlardan biri muhakkak yazacaktır bilgileri.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
22/03/2009 günü Namrun Atdağ tarafına gezi yapılacaktır.
Buluşma yeri : Mersin tarafı mola tesisleri
Buluşma saati: 9:00 9: 30 da hareketedilecek.
Katılımcılar
1. Haluk
2. Muzaffer abi + eşi
3. Muzaffer abi + ?
4. Mustafa abi + ?
5. Ümit
6. Gökhan + eşi
7. çelik gürsel
8. mehmet (eski vfr)
kimse yazmadığı için ben yazdım artık
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)