katılım son zamanlarda azaldı. 7-8 kişiydik. ama hoşsohbet bir ortam vardı.
katılım son zamanlarda azaldı. 7-8 kişiydik. ama hoşsohbet bir ortam vardı.
yokluğumuz nasılda belli olmuş,gelebilseydik 3 kişi de biz gelirdik ama inşallah önümüzdeki haftaya
yok yaw mersin tarafına değil namrun denilen bir yer varmış oraya gidilecek.
murat motorun hayırlı olsun. güle güle bin.
Çok teşekkür ederim. Sonunda 2 teker hasretimiz bitti. Hep beraber kazasız belasız gezmek dileklerimle. Görüşmek üzere.
Haluk hocam sana da teeşekkürler. (Şimdi gördüm.) Yakında görüşürüz zaten.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
adaşım benm gideceğim yer belli .sizlerde şu namrun varya hani ikimizin et yediği yer sucuk yemiştik işte orda atların olduğu dğ var.onun ismide atdağ işte orası dönüşte kadıncık barajı sonra otoban anladınmı yörümm.hani sert soladığımız yer sonra önden gidip sucuk yedik ...MURAT ARKADAŞIM yeni motosikletiniz hayırlı olsun.
kızı kolda fazerı yolda severim.
murat kardeşim hayırlı olsun yeni motorun güle güle kullan
selamlar adana mt
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Mesaiiiiii bitti ben giderim herkese iyi akşamlar,
ahmetim motoru aldınmı,getirde bir tur atak
yav adşım seninle birtürlü ortak yolu bulamıyoruz gel ozaman ikisinin ortası tarsusta karar verelim.tavukçu yıldırım nedersin.benim eşimi ikna etme gibi bir problemim yok sen kendi japonuna bakben herzaman kazağımla gezerim bunu herkes bilir.sen beni bu hususta örnek alabilirsin
kızı kolda fazerı yolda severim.
zaferim sende bir düzelemedin yani
demirgursel, celikgürsel, azgurbuz+, tüzemen, M.Ozbayrak, Şahin Erdem
şahinim hayırdır ne geziyorsun nette, sen malatyada deyilmiydin yoksa beni kandırdın burdamısın
mustafa abi başın sağolsun Allah rahmet eylesin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Haydi cimbom Haydi cimbom haydiiiiiiiiii Tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)