[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
işte bütün Adana motorcularını birbirine düşüren şahıs gene sahnede
Bir defa da muhalefet olma be berker,neyse seninle tenha da görüşecegiz erti ve ben haftasonu
İstersen öbür hafta da sen bi gezi planla bütün adana mt ile bizde katılalım yaptıgın organizasyona
Born To Be wild,Live to Ride...
bu kim yaaaaaaaaaaaaaa 25 kere kimm ??????????
kim kim ??????????????????????????
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
wodka varya o arkadaşı sordumda heralde eski üyelerden biri
İsmail wodka nickli arkadaş nevi sahsina munhasir yere bakan yürek yakan genç bi motorcu kardeşimiz Halk arasında Berker ismi ile bilinir babası Uganda kralıdır
Born To Be wild,Live to Ride...
mali, berker, erti , burcu.......
ennihayet eski günlere dönülüyor sanırım. nasılsınız millet????? görüşmeyeli öyle uzun süre olduki beyler.
waLLa abi eski qünLere dönüş biraz zor
Eskiden qezmekten sıkıLırdık şimdi qezmek için can atar durumdayız ama oLmuyo.. Foruma biLe haftada bi anca bakabiliorum..
qerçi yinede biliosun bi akşam çıkarsanız bi telefon yeter qeliriz biz bize yeteriz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Adana MT nin minik şekeriyim ben (eskilerin)
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Abi, daha gecen çarşamba beraberdik.Eski günlerden ustelik daha guzel, daha hoş sohbet yapılabilecek biryerde buluştuk.
Eskidir eski.Aramızdaki lakabı da çapkındır.Lakabını da Çukurova yöresinde çok kızın yüreğini yakmasından dolayı almıştır yakışıklı kardeşim benim.
Tubiş; küçül de cebime gir desem kabalık yapmış olurmuyum?
ali yıldız : erhanın nedemek istediğini anladım ben forumda bukadar tanıdığı bende uzun zamandır bende görmüyordum tabi siz yüzyüze görüşüyorsunuz siz ama gezi hakkında haklısınız uzun zamandır kalabalık biz gezi olmadı onlar 3 silahşör gibi takılıyo hasan erhan ahmet dördüncü sürekli değişiyo çünki
Dedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bile Volkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne bileyim ya karar verin artık küçük müyüm değil miyim
bakıyorumda diğer sitelerin aktif üyeleri buralara kaymaya başlamış anlam veremedim ama...hadi hayırlısı
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Kimmiş onlar, MT den başka site mi var
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)