@yunus 34 selam artçıya bişey demiyorum ama öncüyü tuttum
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Tayfun bi alemsin
Artçı, öncü, derken sepetci oldu
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yav halukçuğum ha sen konuşmuşsun ha biz farkedermi ağzına sağlık olay bitmiştir.teşekkürler
[QUOTE=muzaffer1968;1472745]Gökhan hocam, inşallah en kısa zamanda iyileşir ve gezilerimizde aramızda görürüz tekrar geçmiş olsun
Komşunada büyük geçmiş olsun, atlatımı
aynen katılıyorum
Bir pazar günüde dörtyol istikametine gelelim diyoruz bize nereyi önerirsin, biliyorsun kalabalık geliyoruz o nedenle bizi ağırlıaycak mekan büyük olmalı
adaşım malumunuz sevgili eşim geçen hafta kahvaltıya gidemediği için affınıza sığınarak bu hafta yörük çadırına gideceğim.siz serbessiniz fakat bana katılablirisiniz
sende sepetiçiyi tanıyon herhalde.BUNE TAYFUNUM bizi sende sepetçimi yaptın yavvvv.ayıptır yabiz sürücüyüz sürücüüüü.
kızı kolda fazerı yolda severim.
valla çok güzel olmuş da bizde tek motor yokki o yüzden ortaya karışık bişi yapmak lazım.
şimdiiii ben buna çok yorum yaparım da burda ayıp kaçar sonra da moderatör abiler bize kızar. acaba bi tek benim aklımamı geldi. yoksa ben mi fazla hınzırım. bence çoğunuzun aklına gelmiştirde bişi demiyonuz ayıp olmasın diye ama ben yinede söyleeden edemiycem. saksafon çok güzel bir müzik aleti.
@hasan; sevgiler...
Bora abi yatarken değil kalkınca yazdım Allah çarpsın
Adana MT sizi ahlaka davet ediyorum, özellikle ciğerim Haluk seni (lcv.4440333)
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR.
Halukcuğum sen ne fenasın aklından neler geçiyor öyle beni iyi güldürdün.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkese iyi akşamlar
herkesin keyfi yerinde heralde espiriler arka arkaya patlıyor
sarızambak kardeşimizede hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın şanına yaraşır bi motor yapmış
günaydın arkadaşlar,hepimiz için hayırlı bir gün olması dileklerimle.
arkadaşlar şu velete bir bakın harika:
http://enbike.co.uk/view/102/-unbeli...e-to-see-this/
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın motorize dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Boracım velet bir harika bizim yapamadığımızı yapıyor şelefsisim,
Tayfunum resimler bir harika özellikle öncüye bayıldım bu haliyle klarnetçilere benzemiş seviye biraz daha yüksek olsa dilim dönmüyor
Günaydın arkadaşlar bakıyorumda müzik kültürü Adana MT de baya bi gelişmiş
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Selam Arkadaşlar 2 Yıl Aradan Sonra Artık Bende Varım
Motorum 600 F Yada Zx10 Um Değil Ama Ybr 125 Bu Defa Heralde Yola Giderim Yeniden Sizlerle
Bilgisayarların ve motorların harmanı...
http://enbike.co.uk/view/234/lamborg...s-ducatti-999/
AARKADAŞLAR İŞTE MOTOR BUDUR İZLEYİN VE GÖÖRÜNNNN...
Bilgisayarların ve motorların harmanı...
osmanım hoşgeldin ciğerim,yaşıyonmu olim sen ya,bir batıyorsun bir çıkıyorsun
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)