Günaydınlar Herkese;
Gürsel abicim bozma moralini, sen çolugunun çocuğunun rıskını denizden çıkarırsın insallah.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
günaydın adana mt.
Herkese günaydın.
@demirgursel Geçmiş olsun Gürsel sanırım işle ilgili bir sorun var. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah düzelir dostum. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle lütfen.
@azgurbuz Nasılsın Zafer üstadım? Özledik seni. Saygılar sevgiler sunuyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Günaydın herkese. Bir süredir sağlık sorunlarım nedeniyle ne gezilere ne de çarşamba toplantılarına gelebildim. yazılanları takip etmeye çalışsam da ben yazamadım bile doğru dürüst. Yarınki toplantıya geleceğim bir engel çıkmaz ise. Muzaffer hocam telefonla aramışsın. Kusuruma bakma fark etmemişim. İş yerinden yakın arkadaşım ve aynı zamanda kapı komşum olan Tamer'in babası felç geçirdi daha yeni. Onunla uğraşıp yardım edeyim derken telefonlara bile bakamaz hale geldim. Görüşmek üzere.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
günaydın adana MT ayrıca geçmiş olsun demek istiyorum.
Gökhan hocam, inşallah en kısa zamanda iyileşir ve gezilerimizde aramızda görürüz tekrar geçmiş olsun
Komşunada büyük geçmiş olsun, atlatımı
Merhaba muhammet
Bir pazar günüde dörtyol istikametine gelelim diyoruz bize nereyi önerirsin, biliyorsun kalabalık geliyoruz o nedenle bizi ağırlıaycak mekan büyük olmalı
bu sidik yarışı ne için
Ben sabah yürüyüşüne çıkdığımda siz MT de yazışıyorsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sağol gökhan, ne varsa denizde var, en azından yiyeceğimiz garanti
sağolasın hasan, dönüş tarihi belli olmayan izin durumu var
ülkenin genel durumu bu, şahsi olmadığı için fazla üzülmüyorum.bütün arkadaşlarım izne çıkarıldı, hatta bir yılı geçkindir izinde olanlar var.yine biz son kademede izne çıkanlarız.
gökhan çok geçmiş olsun
tamer arkadaşımızın babasının durumu nasıl oldu
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Sağolun arkadaşlar. Atlatmadı, atlatamaz gibi de görünüyor. Sol taraf tamamen felç. Konuşamıyor. Beyin damarlarına pıhtı atmış. Yakın tanımasam da insan olarak cidden çok üzüldüm. Sıkıntılıyım.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Bugün havuza gitmiyorum, ilgili kişilere duyurulur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
SLM Adana' lı agabilerim ablalarım. kardeşlerim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Adama Mt ile görüşmeyeli baya zaman oldu. 19 nisan'ı iple çekiyorum... Bol muhabbetler bilerim. Görüşmek üzere...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
hepinize selam olsun .nasılsınız
kızı kolda fazerı yolda severim.
hem sana hemde arkadaşının babasına çok geçmiş olsun.
sanada merhaba gezgin.
arkadaşlar bu arada şimdi hatırladım. mersindeki diğer aquila kullanıcısı arkadaşım "viceroy" geçenlerde telefon etmişti. 19 nisan günü osmaniyeye bizimle birlekte gelmek istiyorlar. ben de olur demiştim aslında biraz da sizin adınıza konuştum ama. böyle bir durum var. bilgilerinze çarşamba günü toplantıda görüşürüz olmazsa.
Bir benmiyim perişan gecenin karanlığında,yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında
diyor şair Necip fazıl abasıyanık
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)