Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Başın sağolsun bora abi...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hepinize çok çok teşekkür ederim dostlarım.allah hepinizden razı olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
[QUOTE=shark06;1471580]Arkadaşlar merhaba ben Hüseyin ( 600 F )...Pazar gezisinde sizinle tanışma fırsatımız oldu...Öncelikle beni ve Haluk komutanı aranıza kabul edip böyle güzel bir günü yaşamamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederim...Gerçekten motorumu aldığımdan beri en keyifli gezimdi diyebilirim....Sizlerle tanışmış olmaktan son derece mutluyum....İnşallah bundan sonraki gezilerde de birlikte oluruz....
aramıza tekrar hoşgeldin hüseyincim.bende seninle tanışmaktan dolayı çok keyif aldım.herzaman bekleriz
kızı kolda fazerı yolda severim.
Herkese iyi akşamlar,boracım başın sağolsun,arkadaşının ailesinde allah sabır versin,ancak fırsat bulursam girebiliyorum,halukçuğum çalışmalara devam git gide güzelleşiyor ha gayret ikincisi hoş olmuş biraz eksiklik var sanki renk tonlarında kafayı toparlayayım bu işe el atacağım şuan dağınık durumdayım,ben kaçar herkese iyi geceler yarın sabah görüşmek üzere
hayırlı akşamlar adana mt diyecem ama muzaffer(fazerr) ve cengiz abi yeni resimlere bakma fırsatım oldu
bora abi başın sagolsun.allah yakınlarına sabırlar versin.
gezi resimlerinden bazıları açılmıyormu yoksa benim bilgisayardan kaynaklanan bir sorunmu
Günaydın dostlar.Hepinize sağlıklı bol kazançlı bir gün diliyorum.
vaayyyy,bugün biraz geçmi kaldım ne?yinede günaydııın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Adana Mt nin sevgili dostları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Gürselim bende ne diyeceğimi bilmiyorum,sevinelimmi,üzülelimmi herşeyin hayırlısı olsun,
Halukçum dost acı söyler gerçeği söylermiş sen bu işi kıvıracan çok ciddiyim
cümleten günaydın
gürsel abi yinemi gece gündüz mesai yaptırana kadar normal çalıştırsalardı bari.
evet zafer bidaha
öyle haluk, sağlıklı kalacağımı umuyorum
dediğin gibi abi vardır bundada bir hayır
yok osmanım memleketin çivisi çıkmış
bir iş ayarlamaya bakacağım, olmazsa bolbol balıktayız
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın hrekeslere
Sabah sabah herkes burda, ne iş
Gürselim hayırlısı olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)