ben uğraşsam bundan bi tane yaparım haaa
[QUOTE=azgurbuz;1468754]
işim olmaz sıprayt la falan uludağ isterim olmadı çamlıca alıyım.
günaydın arkadaşlarım canlarım bitanelerim. dün ayın 13 diyemi sinirliydim acaba bugün kendimi bi iyi hissediyom. cengiz abey bak senide affediyom.
ben uğraşsam bundan bi tane yaparım haaa
haluk hocam ilk siparişin benden
ben mt -01 almak istiyorum 2.el ama bulamıyorum nerelere bakmam lazım yardımcı olurmusunuz bana ....
Muzaffer abi sizin gezide kural varmıvarsa ben yokum kural yoksa belki gelebiliriz, molada 2 fırt çekmezsem rahat edemem,diğer moladada 2 fırt ve üstüne çay içmessem motor süremem,motor benzinle ben çay ve sigara ile çalışıyorum arayada bazan soğuk çay kaçıyor ama oda onun şekeri
Sen gelmiyonmu son zamanlarda baya kaytarmaya başladın, sana ceza kesmem lazım
gel ne olursan ol yine gel (alıntıdır Hz. Mevlana)
sen nesin MİT ajanımı
senin kelime haznende "Yok" kelimesi yokmu be kardeşim
aynı çerçici gibisin ne ararsan var....
kendini tanıtmak istermisin
madem öyle diyon, o zaman gelelim bariiiiiiii
sencer kardeş, okuyon yorum yazmıyon...
muzaffer1968+, yürekçe+, fazerr+
yarin müsaitsen bize katılırmısın aramızda seni görmek isteriz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
cengizim daha önceki yazımı okumadığın belli. malum epeydir yüzyüze görüşemedik özledim yüzünügezi kurallarını dediğim gibi burada yazmanın bana, medeni bir davranış olarak gelmiyor. bunu hep beraber buluştuğumuz zaman siz degerli arkadaşlarımla fikir birliği içinde konuşarak çözülmesi gerekli bir kural.yoksa ben kendim birşey yazarsam ozaman benim için arkadaşlar ne derya buda kendini fasulye gibi kendini nimettenmi sayıyor ayıp ya burası onun tekkesimi der ÖYLE DEGİLMİ cengizimbu bana yakışmaz.bir elin nesi var iki elin sesi var. güzel kardeşlerim.yarin gezimizde bunun bir ön çalışmasını yapalım derim
kızı kolda fazerı yolda severim.
İyi akşamlar arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
bendende ii akşamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)