gnusher bir iş içinmi yoksa sadece gezmekmi.yada neden orası.
bu haftaki gezimiz:
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...er-gezisi.html
bende fahri kardeşiniz merih.motor makine fuut motorlu avukat ve diger arkadaşlalara selamlar
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
yaw iso vezirim ney anlamadım almanyadan geldiyim için idare et yani şimdi ben mi seni yönlendirecem anlamadım ki eyer öylese uyar motorumu yıkatır
çabuk
ha ha bizim nickler niye yok ha söyle bakim hep büyükler demi hem sen adanaya geliyon mu nerde oturuyon ha bu arada hoş geldin unutum haha
cengiz bana kalırsa bir araya gelir allahın iziniyle dur daha yaw adam yeni açtı dükanı ha belki marketler kralı olamaz haha çünkü nedeni yok hahahaha
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
hele bi sor bakayım altı aydır kendi motorumu yıkayabiliyormuyumm çamurluktaki birikmiş çamur yüzünden nerdeye teker dönmüyo
hahaha kanka yaw yıka sende geçen gördümde fareler benzin hortomunı yiyorlardı ve her yeri küf pas tutmuş gibiydi hahahaha
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
yarın toplantı varmı adana mt bilgi verin kurban olduklarımmmmmm
bence de mali.
şimdiki durum çok vahim
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
eğleniorum ama okurken
eskiden doktor bize kızardı msne gidin die..
haa bide msj yazma sayı 660 kalsın hep
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
evet kimse kalmamış... iyide olmuş önceleri kayda değer geziler olurdu ve hala oluyo yüreklerine motorlarına sağlık ama bu işler kadın gibi hamur açıp börek yapmakla olmuyo ...iyi organize mükemmellik ister açılan hamurun üstüne kaşar peyniri atmayada benzemez ..işallah tekrar adana mt eski günlerine döner
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Herkese selam.Yarın (c.tesi) Adanalı 7-8 motosikletci arkadasım ile 2 günlügüne kamp yapmaya Mersin tarafına gidiyoruz.Geldigimizde detaylı olarak Gezi notlarını ve fotograflarını sizlerle paylaşacagım.Umarım eski Adana mt ruhunu tekrar canlandırabiliriz Bu gezi biraz grubumuza yönelik oldu ama ilerde daha başka gezilerimizde motosikletci arkadaslarımızıda davet edecegiz.Herkese iyi günler...
Born To Be wild,Live to Ride...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)