son 3-4 gündür motor kazaları haberi alıyorum ve sonu hep ölümle bitiyor bu kazaların.ondan dolayı kimsenin ailesini,yakınlarını üzmeye onlara acılar yaşatmaya hakkı yok diye düşünüyorum.bizlerde gezilerimizde eşimizi.dostumuz,arkadaşımızı artçı olarak alıyoruz ve birlikte yolculuk yapıyoruz.şahsi fikrim olarak bu gezilerimizdeki dağınık.karadüzen sürüş yerine birazdaha sistemli ve kimsenin kimseyi sağından veya solundan sollayarak yol almasının önüne geçmek olabilecek kazaları engellemek adına bu konuyu bir çarşamba akşamı görüşüp fikir birligi ile daha güvenli bir şekilde toplu sürüş yapabiliriz.
Tayfuncum mersine giderken kimse kimseyi sollamadı bizde grup sürüşü yok kural yok ama herkes oto kontrollu şekilde kullanıyor,kimse kimseyi zorda bırakacak şekilde kullanmıyor,herkes kuralları bildiği için,tek şeritli yolda ister istemez herkes bir düzene giriyor,
Eyyyy Adana MT... Hepinizi iyi akşamlar dilerim
Akşam havuzda olacağım, gelmek isteyenler buyursun.....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Eytttttttt kim tutar bizi breeeeee ben,adaşım.ümitim,boram,demir gürselim,nuri abim. bizler bastıkmı gaza gideriz,gideriz tayfunum bizler otobanda siler geçeriz fırsatı buldukmu degil sagından üstünüzden bilem geçeriz bizler kural tanımayız napim kardeşim 100 km gidiyonuz neolacak otobanda uykumuz geliyor alın bakim bizler gibi süratli motorda görim sizleri bak mustafa abim blem sırf buyüzden hayabusa alıyor:queen şaka biyana bazı kurallar koymakta fayda görüyorum tayfunum enkısa zamanda konuşmamız iyi olur
kızı kolda fazerı yolda severim.
muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar
dediğin gibi
gazlamadan yol bitmiyor muzaffer abim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...t-eylesin.html
bu linke bir bakın, çok üzücü
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Kurtlar Vadisinde Ara...
İyi akşamlar millet.
Murat; Toros caddesinde bir apartmanın otopark girişinde uzaktan kumandalı bariyer var. Gel bak buna, işe yarıyor.
Kazım büfeden tost ye sonra Galeria ya doğru yürü, 2. bilemedin 3. apartman.
kurtlar vadisi bitti yazabilirim
iyi akşamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.HAYIRLI İŞLER,BOL KAZANÇLAR OLSUN HEPİNİZE.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın sevgili dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Muzaffer abi süper lotoyu kaçırdık yoksa herkese BMW Advanture alıcaktım herkes aynı hızla gidecekti sıkıntı olmayacaktı,Mustafa abimde hayabusa almak zorunda kalmayacaktı,sağlık olsun ama bu sefer siz geride kalıcaksınız mustafa abi bizim motorlarada halat bağlayacakmış geride kalmayalım diye
GÜNAYDIN arkadaşlar Hepinizi hayırlı işler, hayırlı cumalar dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın Millet
Dikkat! Bugün 13üncü Cuma
Cuma mübarek gün abi bişeycik olmaz,günaydınlar....
Akşama kadar sabredin bakalım, oluyormu olmuyormu...
Zafer bildiğin bişeymi var yoksa,bizden saklama açıklada ona göre tedbir alalım daha akşama çook var
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)