herkese iyi akşamlar yarın akşam beğenildiği ifade edilen menü tabağı piliç ızgara.patates cips.sövüş domates.bulgur plavı.turşu.cola.arzu edenlere sunulacaktır.bilginize.(7.tl) katılmak isteyen arkadaşlarımız geleceklerini önceden bildirsinler.sonradan karar verenler arzu ettiklerini getirsinler birlikte yardımlaşarak halledelim.
aradığın özelliklerde emlak bank konutlarında 4+1 mevcut kardeş ama eşyasız
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
var abi dün gündüz oradaydım, ist. dan bi haber çıkmamış
hayırlısı olsun gökhan, kesin niyetliysen araştıralım
senin için fark ediyormu adaşım hangisinde olursa sana uyar, tercihi sen yap biz uyarız
günaydın adananın motorsever insanları
böyle yağmurlu bir günde nasıl olacaksa
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın motorize canciğer dostlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Akşam bir aksilk çıkmazsa ordayız,nuri abi yerli çay demlemeyi unutma
Günaydın Arkadaşlar....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkeşlare günaydın
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Günaydın madem....
akşam toplantı varmıı...gelmek istiyorum...
sadece gelmek istiyorsan gel ama toplantı yok,buluşma var gır gır var şamata var neyin toplantısını yapcez olim ya hala anlayamadınmı,
Akşam yıldırım baba yanındaymış,aradığında ben lollooo yapıyordum,neyse akşam görüşeriz
muzaffer(fazer) abi nbr nasılsın görüşemiyoruz. akşama görüşürüz diyecem ama işe gidiyorum artık bir dahaki geziye inşallah.
muzaffer(1968) abi yarın havuz organizasyonu varmı gidiyormuyuz. günlerden perşembe havuz günü
aslında birde hafta da bir halı saha maçı yapabilsek ne güzel olur
pazar günü ye,iç eglen lokmaları götür
salı veya perşembe havuz muhabbeti suyla haşır neşir ol
çarşamba veya cuma halı sahada ter at
yapabilinirmi ama çok iyi olur ihtiyar delikanlı abilerim gençleşir,gençler zindeleşir güzel olur
ne dersiniz ey saygı deger büyüklerim bide halı saha ekleyelimmi olurmu yapabilirmiyiz
Dengesiz bir havadan herkeşşşlere günaydınnnnn...
Uzun zamandır sizleri takip edemiyorum ama bakıyorum herşey aynı neşeniz boll Allah bozmasın...
Akşam toplantıya katılacaklara şimdiden iyi eğlenceler gelemeyenlerin yerine de eğlenin barii heheee
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
sagolasın güzel kardeşim.fikirlerin tam benlik fakat herkes ihtiyar. değil maç yapmak bunlar yürümekten bile acizler hadi bakim varmı top oynamasını bilen babayiğitlertatlı su motorcuları sizi.bak şimdi tayfun kimseden ses çıkmayacak.yok biri belim rahatsız diyecek,yok birisi çalışıyorm diyecek,yok birisi dersteyim diyeck.yok birisi hanımı izin vermez diyecek. bunların hepsi böyle kardeşim anca motora binerler,karınlarını doyururlar
kızı kolda fazerı yolda severim.
Abi ben E şıkkı diyorum hiçbiri,baba hasta
Eskiden çok deli oynardım lisansım bilem vardı ama eskiden şimdi belim ağrıyor
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)