günaydın arkadaşlar iki gün bakmadımmı siteye yetişemiyorum yazılara kendimi evde ders çalışan öğrencilere benzettim 550. sayfadan hangi soru gelecekmiş gibi biraz az yazalım olmuyor böyle mühendis olucam sonra
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Günaydın arkadaşlar...
Ümitcim sanada hayırlı olsun, gerçi motoru test bile ettim
Boracım senin motosiklete bi harika Bunu test raporuna ekleyebilrsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın arkadaşlar, hayırlı işler.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Dünkü gezi fotolar nerdeeee
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın arkadaşlar...
Yeni motorun hayırlı olsun ümit...
Merhabalar tüm Adana mt ailesi,herkese hayırlıişler bol kazançlar dilerim
Baytarım dohtorum ümüdüm yeni makinen hayırlı olsun getirde bir binekbakalım kuyruğu diğeri kadar eğrimi
Muzaffer gezi yazılarında oraları karıştırmıyormusun hiç
umit yeni motorun hayirli olsun cok guzel, test etdim harika
yeni motorunuz hayırlı olsun hocam.allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın
dünkü gezi için elinize,emeginize sağlık güzel bir gezi oldu yine. daha yeni resimlere bakabildim malum akşam geziden gelirgelmez üst baş degişip işe gidince.
neyse şimdi gezinin ceremesini çekmeye sıra geldi önce motoru yıkayıp sonra üst başı güzel bir temizliyelim malum dün hava güzeldi ama bir okadarda toz du üzerinede birde yağmur eklenince geziye renk kattı
halukçum bineriz demek istdedin kanımca
Bende istiyem bananek çarşamba günü gelde yamuk yerlerini düzelteyim ümidim
yav bugün 4 saat motor temizledim.çamurlu suyun girmediği yer yok.bitirdim ama bende bittim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
heeeeheeee gördünüzmü arkadaşlar.körlen yatan şaşı kalkarmış.herkes doğru yolu buluyor vede fazer alıyor.beni izlemeye devam edin.sevgili ümitçim kuyryğu nezaman ayarlıyacağız zamanı bellimi.hayrlı uğurlu olsun yiğidim.kazasız sürüşler dilerim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
güzel olmuş
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
asfalt meleği de kamyoncu sloganı gibi olmuş (bilirim ben)
Ciğerim Ümit hayırlı olsun, güle güle kullan
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)