neredesiniz, neyaptınız
mersin,gözne yolundan,sola aslanköy istikametinde HACKIRI diye bir yer.veli dayı diye anılıyor.oradan virajlı ve çok keyifli bir yol ile bir köy kahvesinde çay-kekik çayı molası,yine orman yollarından sarnıçta künefe-taş kadayıf-halka tatlı(tabi hepsi sıcak sıcak) ve adana.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
afiyet şeker olsun
Unutmadan; Mevlüd Kandiliniz kutlu olsun
arkadaşlar HEPİNİZİN MEVLÜD KANDİLİNİZ mubarel olsun. Allah dualarınızı kabul etsin
kızı kolda fazerı yolda severim.
amiiiiiinnn.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Tüm motor camiasının mevlüd kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
KURBAN kesmesini bilmeyen adam koyunu alıp camiye gelmiş.koyunu bahçede bırakıp elinde bıçakla cemaatin yanına girip aranızda müslüman varmı demiş.bir dede ben müslümanım demiş.DEDE bahçedeki koyunu kestikten sonra oğum yoruldum sen camiden başka müslüman bul demiş.Adam elindeki kanlı bıçakla tekrar cemaatin içine girince insanlar korkmuş.Adam aranızda başka müslüman yokmu demiş.Cemaatin hepsi imama bakmış.İmam..ne lan 2 rekat namaz kıldırınca müslümanmı olduk
kızı kolda fazerı yolda severim.
Sevgili arkadaşlarım bugünkü gezimiz süperdi. geziye katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. tekerleğiniz daima düz bassın. hoşca kalın.
MEVLÜD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Muzaffer abi gece vakti allah senide güldürsün
Bütün Adana Mt ailesinin Mübarek Mevlüd kandilini kutlarım...
Born To Be wild,Live to Ride...
İyi geceler gezginciler bu günki geziye katılanlara,vesile olanlara ayrıca bize zamanını ayırıp ev sahipliği yapan Yürekçe'ye ayrı ayrı teşekkür eder nice gezilerde beraber (Tüm Adana MT olarak) olmayı dilerken hepinizin Kandilini Kutlar gözlerinizden öperim.
kızıl bı hava dolayısıyla gezıye katılamadım ayrıca yenı motorun bakımları gerkıyor sonrasında tekrar aranızdayım ) tum mt aılesının kandılı mubarek olsun ıı geceler
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
ümit yeni motorun hayırlı olsun.kazasız, belasız, cezasız binesin
izleyiciler sizede selam olsun
ben yine kaçar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
herkeşlere günaydın
ümidim sana da hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan motırını
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydın arkadaşlar
ümit hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş.
sen kal aşk ben giderim buralardan
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)