Haluk... Eline sağlık güzel olmuş da, çok küçük kalmış be hocam...
Haluk... Eline sağlık güzel olmuş da, çok küçük kalmış be hocam...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Günaydın arkadaşlar
Bugün bizim yeni kasa "c" nin test sürüşü ve tanıtımı var. Ben Huzurkent deki şirketimizde olacağım, gelmek isteyen ve aracı test etmek isteyen buyursun gelsin beklerim, üstelik yiyecek içeceklerde şirketten
Haluk hocam çok güzel düşünmüşsün ve çalışmışsın, yanlız seçmiş olduğun resim çok küçük, bence motosikletin önden görünüşlü olan hem büyük hem daha daha güzel
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
slm fuat ustam
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
gökhan vala gideriz gitmesinede o yollara motorunuzu vurur musunuz onu bilmem. geçen sen o yolların bir bölmne kadar gittim sonra iflas ettim. çnk yollar öyle resimden pek anlaşılmıyo. çok sağlam bir enduro lazım.
büyüklüğü bize bağlı en fazla bir A4 boyutunda olabilir o da yeter. buda deneme amaçlı bir çalışma.
tabiki çok kolay bişi zaten. bir renkli yazıcı, bi transfer kağıdı, bir ütü, birde tshirt, lazım olan araç gereç. şeklinizi transfer kağıdına basıyorsunuz onuda ütüyle tshirte geçiriyorsunuz bu kadar basit.
Günaydınlar dostlarım....
Sizleri sevdiğimi söylemek geldi içimden....
Sizleri seviyorum....
bizde seni de bayram değil seyran değil eniştem (iso) bizi niye öptü.
arkadaşlar,şimdi turkcelden msj.geldi,yarın az güneşli diyor.google'da kısmen güneşli diyor ama incirlik ve diğer hava durumu yağışlı diyor.gezi için ne diyorsunuz?eğer gidecek olursak,buluşma yeri:MOLA saat: 9,00-
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
selam arkadaslar.19 nisan 2009 da osmaniyede emniyet müdürlüğümüzün organize ettiği kaskını al gel şenliği yapılacaktır. tüm motosiklet sever arkadaşlar davetlidir.güzel bir gezi ve ikram olacak. detaylarını ileriki günlerde yazacam.)
"BAŞARININ SONU YOKTUR AMA DOĞA İLE BAŞA ÇIKAMAZSIN. SEN DAHA İYİ FARE KAPANI YAPARSAN, DOĞA DAHA ZEKİ FARELER YARATIR...!"KUM_ADAM"
cümleten hayırlı akşamlar
%50'nin altındaysa yağmaz diyodun cengiz abi.
İyi akşalar MT halkı
Şimdi haber geldi, yarin işe gitmem gerekiyor. Ne yapalım görev çağırıyor... eğer gezerseniz size hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim
Adaşım bugün motorunu ismail ustanın orda gördüm, motorun haline üzüldüm umarım en kısa zamanda test edebilirim...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
şuanda mersinde hava oldukça ılıkmış.duyurulur.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hade geziye gidecekler voltranı oluşturalım
1-Ben ve eşim belki baldız
2-Bora-buse
3-Çelik gürsel-eşi
4-osman
5-Tayfun
6-Sencer
7-
8-
9-
boşlukları dolduralım
Hade geziye gidecekler voltranı oluşturalım
1-Ben ve eşim belki baldız
2-Bora-buse
3-Çelik gürsel-eşi
4-osman
5-
6-
7-
8-
9-
boşlukları dolduralım
nereye gidileceginide ekleseydin cengiz abi.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)