Bu pazar gezi proğramı varmı eğer yoksa bir kaç fikirle pazar gezisi için start verecemde
Bu pazar gezi proğramı varmı eğer yoksa bir kaç fikirle pazar gezisi için start verecemde
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
%93,21 yağar,ahanda söylüyom....
Cengiz abi sabah sabah malzeme çıktı....
bugünün konusu çocuk patiği,nerden aklına geldiyse....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Barbudos abi geçmiş olsun...
Demirgürsel abim aynı olay benimde başıma geldi.Ben askerde iken güya motosikletimle FHM köprüsünden kaçak geçmişim Bende itiraz edecem ama nasıl edecez bilmiyorum.Sonuçta askerdim ben motorda garajımda idi nasıl geçebilirim ki ?
Born To Be wild,Live to Ride...
Cumartesi ye kadar beklerim,baktım hava güzel gece yağmur duasına çıkarım....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
muzaffer(1968 olan) abi bu havuz işini sen biliyorsun hangi günler erkeklerin gittigi günler oluyor yanlışlıkla bayanlarınkine gidip de dönmeyelim abi ondan soruyorum
Fuatçım %20 yağış diyor,fakat bu şehir içinne yağacak anlamına gelmez yüksek yerlere yağabilir,yani bugünkü hava gibi parçalı bulutlu gözüküyor
Salı ve Perşembe günleri ERKEKLER girebiliyor
Bugün havuza gidiyorum gelmek isteyen varsa buyursun
bence yağmayacık...
Bence sen dilekcene birde motosikletin fotosunu ekle, altınada "Büyüyünce BORA olacağım" diye yaz....
Hala Gezi önerinizi bekliyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlar benim adımı karıştırmayın şu bahtsız bedevi kardeşimizin işine.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bu % olayı ii tuttu yaw artıkın herşeyimizi yüzdelerle mi ifade edecez ahanda iki dakkada kendimden gıcık aldım yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Yaw arkadaşlar adaşım muzaffer ortalıkta yok, nerde bu yakışıklı kardeşim
Adaşım salı günü motosikleti teslim alacaktı aldıysa hayırlı olsun henüz almadıysa inşallah en kısa zamanda alır
Adaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesin ses ver ....
ben yarın halledeceğim sana iletirim
heee abi öyle olmuş
hoşgör arada başı dönüyor kardeşimin
vayy yakalamışsın abim
ulen bunları kenara yazıyorum.bir faydam olsun abime diye fikir üreteceğine anca geyik peşinde koş.ben sana sorarım bunlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)