gökhan hocam geçmiş olsun biran evvel atlatman dilegiyle..
@gökhan hocam geçmiş olsun adana mt iyi akşamlar benden pas bu akşam
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
arkadaşlar kirveme iyi dilekleriniz için bende çok teşekkür ederim.
akşama büyük ihtimalle gelmem, moralim bayağı bozuk.önceki gün işten dönerken radara girdim ceza yedik, bugünde eve kağıt gelmiş muhtarda gönderin var gel al diye.gittim, şok oldum:
2007 nin 2.nci ayında istanbul fsm köprüsünden para ödemeden kaçak geçmişim eski motorum er5 le .şimdi geçiş ücretinin kendisi ve 10 katı idari ceza ile beraber ödemem gerekiyormuş .ben adana dışına sizle sadece çıktım oda mersin osmaniye civarları.bu geri zekalılar hayali olarak beni istanbula götürmüş , fsm köprüsünden geçirmiş birde para ödemeden kaçırmış.bu nasıl bir ülke bu ne pervasızlık, nasıl mücadele edeceğiz bu geri zekalı şahsiyetlerle bilmiyorum.adilerin gözü kazandığımız üç kuruşta.
ne yapacağım nasıl itiraz ederiz bir fikir verin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
@Makina () motorun yağ pompasını söküpte yerine birşey takmamak gibi...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İyi akşamlar güzel adananın,güzel insanları. Hepinize bu güzel dileklerinizden dolayı sonsuz teşekkür ederim.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
şu zor zamanımda doğru düzgün bir fikir vereceğinize mavra yapıyorsunuz.sizi kınıyorum
teşekkür ederim osmancım, nereye müracat edelim fikrin varmı
sağolasın bora abi.nereye müracat edim onu düşünüyorum.
miktar önemli deyil arkadaşlar, isterse 1 lira olsun.NEDEN ödeyeceğim salağın biri oturduğu yerden saçma sapan birşeyler yapsın bana ceza çıkarsın .dağ başımı burası, lanet olsun böyle işler çıkaranlara, bu dünyadada öbür dünyadada rahat görmesinler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
@demirgürsel Gürsel ben ana konu başlığına bir mesaj attım oradaki linke girip bir kontrol et dostum. Sonra konuyu tekrar ele alalım.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
günaydın herkeşee naaptınız akşam yaws
sen kal aşk ben giderim buralardan
GÜNAYDINLAR...
Herkese hayırlı işler bol kazançlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın
hocam çok çok geçmiş olsun acil şifalar ...
bu nasıl iş böyle tüm şanssızlıklar seni bulur oldu.motorunun noter satışı falan varmıydı var ise onunla birlikte gelen ceza makbuzuyla itiraz dilekçesi yazarsan halledebilirsin diye biliyorum ama yinede araştıralım
Cengizzz abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
Erkekkimmmmm.....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
günaydın adana mt selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Merhabalar Adana mt ciler herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Gökhan hocam büyü geçmiş olsun,beterin beteri var sıkma canını,
Gürselim sanada geçmiş olsun itiraz edebilirsin kanuni hakkın,
Şahin kardeşim sanada hayırlı olsun
Boracım tekrar hayırlı olsun kuyruğun gelemedik,sağlık olsun
Cengizz abi bi insan ancak bu kadar profeyşınıl olur....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)