Sen gelmiyecekmisin? Ayıp değilmi? Halbuki havuzu severdin sen
Haluk ciğerim nereye kayboldun...
Sen gelmiyecekmisin? Ayıp değilmi? Halbuki havuzu severdin sen
Haluk ciğerim nereye kayboldun...
selam arkadaşlar
sizleri kirvem UMUT HÜSEYİN'le tanıştırayım
bugün ameliyatla sünnet yapıldı.birçoğunuz babasınıda tanırsınız, üyelerimizden ŞAHİN ERDEM kardeşimin oğlu.
diğer unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimiz gibi, bir nevi akrabalık kurulmasına vesile olan kirvelik bile unutulmak üzere iken biz canlandırma adına bir adım atalım dedik.buda aslan kirvem benim
hayırlı olsun, Allah kabul etsin Şahincim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şahin erdemim gözün aydın maşallah çocuğu sünnet ettirmişsin. allah analı babalı büyütsün.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
şahinciğim,gözün aydın kardeş,allah kabul etsin.
GÜNAYDIN ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
GÜNAYDIN arkedeşler
Şahin kardeş, allah kabul etsin Gürselim sanada hayırlı olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Allah kabul etsin. Umut Hüseyin'e Maşallah.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Dün akşam Havuz partisine katılan Haluk,Zafer,Gürsel,Tayfun,Ahmet,Suat,Özden arkadaşlarıma teşekkür ederim. Müthiş zevkli, keyfli ve eğlenceliydi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlar,bu akşam SUZİ'nin kuyruğunu düzelteceğim.ağzımız tatlansın dedim.hepinizi baklavaya bekliyorum.sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
@adanalı akşama misafirim var gelemem hakkımın baki olması dileğiyle
@azgürbüz abi, muzaffer abiye asiste etmek için transportasyon teklifine çok teşekkür ederim
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
akşam işim çıkmazsa,mutlaka ordayım,doğrulturum guyruğunuu geserenin...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Arkadaşlar selam. Birkaç gündür değil yazmak, yazılanları okumak için bile siteye giremedim. Hastaneden çıkamadım çünkü. Neler çıktı bende neler ))) Sinüzit varmış. İlaç yazdılar. Safra kesemde 2,3 cm. ebadında taş varmış. Ameliyat ile safra kesemi alacaklar. motor kullanmama engel değilmiş ama ))) Ayrıca mide filmim çekildi. Şiddetli gastrit çıktı. Velhasıl asıl sorun şu: Kafa kağıdım eskiyor. Yaş 40 sorunlar başlıyor. Allah daha kötülerini göstermesin. Büyük ihtimalle ya önümüzdeki hafta ya da daha sonraki hafta ameliyatla safra kesemi alacaklar. Akşamki toplantımıza geliyorum. Orada görüşürüz.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
%97,8 ( küsüratlı oldumu inandırıcı olur...... )
Lan ne aadamsın kanka yaaa...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
@Barbudos Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Safra aldırmama meselesinde Zafer hocam'a katılıyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)