adanada bende görmedimde antakyadan belene dogru giderken var.
adanada bende görmedimde antakyadan belene dogru giderken var.
kara yolunda antakyadan gelirken belen rampasına başlamadan uzun bi düzlük var orda zifiri karanlık zaten hemen hemen gelen bütün araçlar girmişti radara.
@osmx Teşekkürler. Aklımızda bulunsun. Hatay'dan gece dönüş yaparsak dikkat ederiz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-karda sucuk yiyen arkadaşlar ne güzel yapmışsınız.afiyet olsun.
-d.gürselim geçmiş olsun kardeş.
-hasancığım,ben epey oldu,dilberler sekisinin tepesinde görmüştüm.aşağıdan yukarıya doğru gelenlere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yav Hasan cahilliğimden soruyorum;
@ali @veli yazınca ne demek oluyor? "Kızım sana söylüyorum" gibi birşey mi
arkadaşlar,çarşamba akşam menüsü belli oldu:
piliç pirzola / pilav / patates cipsi / söğüş domates.=5 TL.bilgilerinize.
hepinize iyi akşamlar.
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar
sonuç olarak paşalar gibi ödeyeceğiz yani bu paraya ben motoruma koruma demiri, arka çanta demiri alırdım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
abi hayırlısı olsun takma kafana.sonuçta senın cbf 500 u hayırlamıslar olur o kadar
kısmetse bende r80gs kalahariyle eşlik edecem bundan sonra
Günaydın Adana mt nin sucukcu kardan adamları,herkesei hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Ne güzel zıplamışsınız karlarda uscuklarla beraber tebrik ediyorum hepcazınızı yüreğinize sağlık,
Gürselim geçmiş olsun,bu krizde kötü olmuş kardeşim allah yardımcın olsun
Nuri abim ne güzel menü yapmışsın öyle,malesef aranızda olamıyacağımherşey gönlünüzce olsun
Genel olarak yazmayıp ta kişilere teker teker cevap verdiğimde böyle yapıyorum.
@adanalı Sağol Bora abi. Aklımda bulunsun. Bir arkadaşla (polis) konuştuğumda gece radarından fazla bulunmadığı genelde büyük illerde belli başlı noktalarda kullanıldığını söylemişti. Demek ki o zamandan bu zamana radar sayısı arttırılmış.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
GÜNAYDIN arkadaşlar
Çalışan herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın Millet
Muzaffer bende sana diliyorum
günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin.cengizim çok özletiyosun kendini yaw.
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
Günaydınlar Herkeze,
İyi işler, bol kazançlar...
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
gürsel abi geçmiş olsun 92km ile düşseydin yarısını yazarlardı sonuçta adamların elinde sana 70km yi vermişler tepe tepe kullan ister 1. viteste ister 6. vitestede
abi sen bir görüş belki senden istemeye bilirler bazen benden istemiyorlar ama bazen
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Motosiklet ile karayolunda seyrderken max 70+ % 10 = 77 ile gidebilirsiniz. Bunun üzerine çıktığınızda cezaya girersiniz. Ceza da ikiye ayrılıyor. 92 ye kadar A kategorisi buda 115 TL, 93 ve yukarısı ise B kategorisi ve 265 TL dir. Tabi 1 ay içinde odemelerde % 25 iskonto oluyor
Bilgilerinize.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)