Cümletten İYİ AKŞAMLAR
Yaw adaşım alem adamsın, katalog çekimi diyon ama sadece fotonu kullanmışlar
bayanlarla çekilmiş foton yokmu
sıkıysa bir çektir, yengem seni çiğ çiğ yesin
Cümletten İYİ AKŞAMLAR
Yaw adaşım alem adamsın, katalog çekimi diyon ama sadece fotonu kullanmışlar
bayanlarla çekilmiş foton yokmu
sıkıysa bir çektir, yengem seni çiğ çiğ yesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
memnuniyetle cengizim yanlız 6.adet resim ver birde posta masrafı olan 25tl hemen senide çekimlere götüreyim
adaşım eşimle beraber gittik çekimlere meraklanma hem ben dizi çekimleri demedim .yurtdışı resim çekimiydi türkiyedeki çekimlere çok israr ettiler ama ben sadece avrupa çekimlerini kabul ediyom
kızı kolda fazerı yolda severim.
muzaffer abi slm lar neler oldu bu hafta sonu...gezi raporunu bide bulabilsem nerede bu rapor bulamadım heral ortama konulmadı ondan döremiom...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
nerelere gittiniz bakiiim gezginler
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iyi akşamlar mt adana bizde özden-suat-ahmet yumurtalığa gittik benim motoru yıkamak için selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
arkadaşlar tshirtler için telif hakkı vermeniz gerekiyor 50ytl. fakat firmayla görüşim sizleri haberdar ederimbunlar sadece yurtdışında satılıyor .türkiyede bulmanız çok zorrrbilehare görüşelim
enkısa zamanda seni ararım meraklanma zaten firma yetkilileri bundan sonra korumayla gezmemi söulediler artık herzaman yanımda olman bana fayda getirir
kızı kolda fazerı yolda severim.
SUZİ,dün bir güzel temizlendi(BORA STANDARTLARINDA 8 SAAT,HER YANIM TUTULDU),bu günde dinlendi amcası.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
GÜNAYDIN arkadaşlar Hayırlı işler bol kazançlar
Günaydın dostlarım,hepinize hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Bu hafta kimsede tık yok sanırsam,motırlar dinlenmiştir,boracım leydiyi 8 saatte yıkayıp temizliyordun,suzide daha az teferruat var onun 4 saat sürmesi lazımdı çok uzatmışsın bir su tutsan yeterdi suziye kendini bu kadar hırpalama bak yaşlanıyorsun artık,
Bu arada suziyi test edeceklerin listesine benide eklermisin bir tek teker yapayım
günaydın
Günaydın Millet
Motorlar yattı, çeneler çalıştı hafta sonu
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)