[gerçi bu sitenin formatına uygun değil ama en iyisi kaldırayım ben.
Merhabalar
Akşam İstabul yolcusuyum, bende bu hafta katılamayacagım geziye (eğer olursa) ama sizlere iyi muhabbetler diliyorum. haftaya görüşmek üzere Hoşta kalın..
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
gokan hayırlı yolculuklar,tuttuğunu getir istanbuldan
bende 360 gördüm karşıma kedi çıktı frene bastım üstüm paçalarım ıslandı neyseki rüyaymış korkudan altıma işemiişim
Madem kimse pazar günü gezmiyor "pass" diyor, o zaman kendime güzel bir proğram yapim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ARKADAŞLAR ÇOK MUTLUYUM
bugün saat 15,30'dan sonra sevgili LEYDİ'yi sattım ve sevgili MUZAFFER KARDEŞİM'le beraber SUZİ'yi aldık.bütün bunlar,saat15,30-17,30 arasında gerçekleşti.yani dar zamanda muzaffer kardeşimin olağanüstü gayretiyle,olmaz denilebilecek bir işi başardık.saaT 16,00'da kapanan vergi dairesinden,16,45'de borcu yoktur yazısını alan MUZAFFER KARDEŞİME,huzurlarınızda ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.akşam akşam,suzinin ilk resimleri:
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İyi akşamlar arkadaşlar.
Bora abi; leydi gitti demek hı? Üzüldüm vallahi. Neyse yeni makinayada alışır gözümüz. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah.
Bora hocam... Hayırlı uğurlu olsun. Lady'i özleyeceksin ama bu makina tüm özlemini unutturacak gibi duruyor. Tekerin düz bassın... Kuyruğu nerede doğrultuyoruz? )))
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
haydaaaaa leydiyi gönderdin demek. neyse sağlık olsun yeniside hayırlı olsun ama eksikliğini hissedeceksin gibi geliyo bana.
tayfuncum resimler çok hoş olmuş valla imrendim. bizim 23 nisanda (perşembe, cuma, cumartesi, pazar) 3,5 günlük tatilimiz var. uygun olanlar varsa bi gidip gelelim. ben Mardin-Hasankeyf planı yapmaya başladım bile. evet kimler ben gelirim diyor. yoksa beni tek başıma mı göndereceksiniz.
ya bora abi yanımızdan geçiyon, durmuyon.sen var ya.dediğini yaptın en sonunda.
abicim hayırlı olsun dikkatli bin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)