arkadaşlar dün akşam kopmuşsunuz gene gelememdim ama yüreginize saglık aanın tadını cıkartmayı biliyorsunuz vesselam
arkadaşlar dün akşam kopmuşsunuz gene gelememdim ama yüreginize saglık aanın tadını cıkartmayı biliyorsunuz vesselam
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
İYİ AKŞAMLAR
Bugün işimin yoğunluğundan dolayı siteye pek bakamadım Maaşallah güzelce eğlenmişsiniz
Hepinizi afiyet olsun, lop lop et olsun
eeeeeeee, ne kararlar aldınız bakim pazar gezisi için bir yerler düşündünüzmü pazar günü hava açık görünüyor
evet katılıyorun, sen acilen diyet yapman lazım
Cuma günü sağnak yağış gösteriyor, ondandır
ne demek, rica ederim
yüzde kaç gelemedin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
haluk hocam bilgi vermek maksatlı bu hasankef ve midyat gezisini ekledim umarım azda olsa size ön bilgi verir
http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/...php?f=15&t=960
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar.
Mustafa abiciğim başın sağolsun. allah rahmet eğlesin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
İyi akşamlar sevgili dostlarım,yeni eve geldim başsağlığı mesajlarınızı okudum çok duygulandım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,Allah sırasız ölüm vermesin halam elden ayaktan düşmeden 80 yaşına kadar yaşayıp çocuklarının mürvetini gördü ailemizin en büyüğü oydu,tekrar tüm arkadaşlara teşekkür eder sizlere uzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür temenni ederim,görüşmek üzere iyi geceler.
senin yüzdene yüzecem şimdi
gezini inceledim tayfun, harika yerler gezmişsiniz arkadaşla
silopiden cizreden bahsetmişsin, 96-97 yıllarında silopideydim bende.şırnak merkeze çok gittik geldik. BTR yi bilirsen 17 ay onun üzerindeydim.hey gidi günler hey
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
günaydın arkadaşlarım abilerim ablalarım kardeşlerim,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Hava şimdilik açık ve parçalı bulutlu gözüküyor
GÜNAYDIN kıymetli arkadaşlar
Bu pazar gezmek isteyen yok galiba Bütün kurtları döktünüzmü
Pazar gezisi için öneriler nedir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bu hafta bendende passs diyorum sizlere bol geziler.bu hafta iznim yok.uyuyacam.Tayfunum güzel yerler fakat benim için hayal diyorum.ben anca adaşımın dediği gibi lokma gezilerine eşlik edebilirim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)