arkadaslar bu haftakı gezimize sizleride davet etmek istedik gelmek istersenız basımızın üstündesiniz hoşçakalın.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ezi-plani.html
arkadaslar bu haftakı gezimize sizleride davet etmek istedik gelmek istersenız basımızın üstündesiniz hoşçakalın.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ezi-plani.html
Ertugrul Merhaba,
Sen benim tanidigim Ertugrulsun???
IAB_?????
Karadenizin incisi sinoptan tüm adana mt ci arkadaşlara selamlar bu gün tarsusa geliyorum bu hafta burdayım umarım bi kaç arkadaşla tanışma fırsatımız olur selamlar
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
adana nerdesiniz yaaww
vallaha ben burdayımmmmm heheheheee
[Adana - MT] nerdesiniz yaw. Kimseden ses çıkmıyor..........
Bu hafta sonu biraz yol yapalım. Şöyle serin yerlere gidelim. Hatta serin sulara atalım kendimizi ne dersiniz...
Hem geçen hafta motoruma binemedim zaten.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
Adanalıyık bici yerik şalgam içerik motosiklet.net sitemizdeki tüm dostlara selam ederik..
YAW BENDE ADANALIYIM AMA HİÇ BİRİNİZİ TANIMIYOM BİRA ARA ADADA TOPLANIM MI GEZEK ADANAYI HEP BERABER NE DERSİNİZ HEM HEPİMİZ TANIŞMIŞ OLURUZ
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
AMAM DA NERDE AMA BEN O SÜLEYMAN DEMİREL BULVARINDAKİ KLÜBE TAKILMAK İSDEMİYOM NEZAMAN ADADASINIZ SİZ YADA TOPLANAK İŞTE BENİ NASIL TANIRSINIZ TURUNCU BİR HONDA CBR 125 R YAPILI BİR TİP YANİ 85-90 KG FİLAN BANA HAFTA SONLAR NERDE VE SAT KAÇTA TOPLANDINIZI VE KAÇ KİŞ OLDUNUZU SÖYLEYİN BENDE GELİM EN AZINDAN BİR PİLAKA SÖYLEYİN
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
vallaha genelde süpriz gibi oluyo aramızdan bi tanesi buluşalım diyo buluşuyoz belli bi saati yokk ama msn felan varsa haber verebilirim
plakam 33 K 9953 tek kırmızı hyo ve tek 33 plaka benimkiii
ben seni ekledim hemşo
:.................................
Adana'da bir durgunluk var sanki epeyden beri ? Nerede geçenseneki arkadaşlar . Her seferindde 25-30 motor geziye çıkarken şimdi kimseyi bulamıyoruz neredesini?
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
akdeniz turundan sonra bayağı bir ekonomik çöküntüye girdim ama sizler için bişeyler düşünürüm ben bu işi makine hasana devredelim derim bu çoğunluk ender rastlanan bir durum hatta osmaniye mt yide bilgilendirip devasa bir gezi yapalım (her nekadar marmok festivalinde 3km uzunluğunda konvoy oluştursakta) ben varım hadi hasan bi el at şu işe
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Ahmet kardeş hayırdır, bir önemli haberi mi kaçırdım yoksa? Nerelere kadar gittin? Akdeniz turuna şimdiye kadar hep arabayla gidip geldim ama, motorla hiç gitmedim, aslında can atıyorum ama, doping yapıp da motoru büyütünce tura çıkacak takatim kalmadı. Şimdi böyle durumdayken vatandaşı tahrik etme kardeşim
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
arkadaşım oldukça bişeyler kaçırmışsın seni şöyle gezi raporuna alalımda biraz doping olsun hadi sana iyi seyirler
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...li-gezisi.html
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ben burdayım yanlız hafta sonlarını şehir dışına çıkmaktansa crosta değerlendiriyorum daha ucuz ve daha keyif verici oluyoo ee abi artık şu crosu alda senide arzide görelim özledik valla
mrb acaba senin tanıdığın ertuğrulmuyum valla kardeş ben seni hatırlayamadım kendini tanıtırsan sevinirim
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
ben katıldım ceyhandan ünal soysaraç herkese slm lar
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)