bu yağmurlar dursada evden çıkabilsek, motorumuza rahat binsek, balığa gitsek, menderes keyfi yapsak, özledim yav rahat motora binmeyi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hemde nasıl bıde bu hafta full yağıslı heralde bu haftada bizden pass olcak
Yokmu yağmurda motora binebilen harbi motorcu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
::156::::repci::[B][I][COLOR="Red"]2 FAST 2 REAL[/COLOR][/I][/B]::repci::::156::
Geçen gün sucuk ekmek yerken sende oradaydın,bu mesajı daha önce atmış olsaydın tanışırdık...
Üstünüz başınız çamurdu hepp...
Neyse motorun hakkını veren birine satıldığına sevindim....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
@jimmy1990 Çarşamba günü gel. Yukarıdaki mesajların birkaçında geleceğin yerin adresi şehir haritasında belirtilmiş. Bende orada olacağım geldiğinde görüşürüz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
::156::::repci::[B][I][COLOR="Red"]2 FAST 2 REAL[/COLOR][/I][/B]::repci::::156::
arkadaşlar bu hafta katılım yogun görünüyor .yalnız ricam olacak. lütfen gelip, gelemiyecek olan arkadaşlarım buradan haber vermeleri gerekiyor
kızı kolda fazerı yolda severim.
@jimmy1990 Saat 20:00'de orda ol.
@fazerr Sadece uğrayacağım. 5 Nisan Osmaniye etkinliğiyle ilgili sizlerle görüşmeyi düşünüyorum. Sağ olsun Bora abide etkinlikle ilgili çalışmalar yapıyor. Onunla durumu görüşeceğim. Sözün özü kısa bir uğrama olacak.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)