Ne oldu milletin sesi soluğu çıkmaz oldu, kurtlar döküldü galiba
Ne oldu milletin sesi soluğu çıkmaz oldu, kurtlar döküldü galiba
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
millet ya gürselin orda çay içiyor yada mustafa abinin orda motor yıkatıyor
arkadaşlar şakanın zamanı veyeri değil bundan sonra böyle .zamanı gelince görürsünüz anyayı,konyayı beni sinirlendirmeyinn lütfenokadarrrr
bak ekonomik kıriz herkesi etkiledi..hadi bulunda yapın bakim.[COLOR="red"]alan basmış deklanşore ee kim atacak bu resimleri atında görim sizi[/COLOR]
kızı kolda fazerı yolda severim.
Bursa'dan Adana MT ailesine selamlar saygılar. Resimler için teşekkür ediyorum ellerinize sağlık, bunları çekmek kadar siteye eklemekte marifet elbette. Çarşamba toplantısına yetişmeye çalışacağım, geç gelsem bile Adana'ya eve gitmeden mutlaka uğramayı planlıyorum. Nuri abi; aç gelecem yanına haberin olsun!
Selamlarrrr
Sanırım fotoğraf olayıı Adana MT içinde infial yaratmış, baksanıza herkess satılıgaa çıkarmış makinalarınııı sırff çeşit olsun diyee alabilirim makinalarınızı, ama çok para veremem malum krizz var
işin şakası biyana hakikaten çok fazla fotograf çekiliyoruz ve çekiyoruz bunların içlerinde bazıları hemen hemen aynı pozlar gibi oluyor. Benim bir teklifim var, hekes gene fotograf makinalarını getirsin doya doya fotograf çekilsin, ama gezi dönüşü en son mola verdiğimiz yerde ben bu herkesin çektiği fotoları toplayayım, getiridiğim loptopa kaydedeyim. ve aksam eve gittiğimde fotograflları şöyle bi süzgecten geçirip güzel bir albüm oluşturayım, gezi ile ilgi konuyu açıp fotografları yükleyeyim. Hem konuyu okuyan ziyaretçilerimiz daha zevkle bakarlar fotograflarımıza hemde herkafadan bi foto eklesene, nie eklemedin, yaa bunu niyee eklemedin sesi çıkmaz yani bi nevi Photo editörlük teklif ediyorum kendime, ben kabul ediyorum siz ne dersiniz ?
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
olsun haydut kardeşim sen babanın vekili sayılırsın baban ben yükledim diyorsa baban yüklemiştir olay bitti
ImageShack Toolbar yükle;
http://reg.imageshack.us/content.php?page=features
Olabilir
aslında çok doğru söylüyorsun gökhan madem bu iş için gönüllüsün büyüklerim bilir ama doğrusu senin dedigin gibi resimlerin toplanıp biraz daha resimleri anlatımlarla takviyelenirse(kaç km yol yapıldığı.güzergah,toplanma yeri hareket saati gün içerisinde yapılanlar akşam dönüşü.ayrılış yani bi nevi kompozisyon yapar gibi) tek kalemde toplanıp çıkması daha iyi olur düşüncesindeyim.
Vallahi durumumu en iyi özetleyen ata sözü bu olsa gerek. " İnsanoğlu kuş misali ... " dün gece uyumadım sabah 04:50 de İstanbul'a oradanda feribotla Bursa
Vallahi süper fikir. Resimler önce havuza sonra elekte elenmeye daha sonrada siteye... Ama çok yorulacan be kardeşim. Ben durmam şimdi habire resim çekerim
Vallahi alındım. Ben gezi akşamı sen istedin diye fotoğraflar için 1 saatımı feda edip evinize kadar geldim bi teşekkür bile yok!
Vallahi alındım. Ben gezi akşamı sen istedin diye fotoğraflar için 1 saatımı feda edip evinize kadar geldim bi teşekkür bile yok![/QUOTE]
ınanmıyorum abicim senı nasıl unuturum cok tesekkur ederım abi senle bi ara telafı ederız bu durumu
abi yemin ediyorum hastayım senin şu Türkçene. Ama sana bir yazım kılavuzu hediye edeceğim yada burayı kullanabilirsin.
http://www.tdk.gov.tr/TR/BelgeGoster...AC10DE3DF29AC6
hönk yahu sen daha dün burada değilmiydin. ne zaman gittin oralara
evet ya makineyi eline geçiren beni çekmiş. nedir kardeşim bu yakışıklıyız boyumuz bosumuz yerinde diye hep beni çekmek zorundamısınız. dostu var düşmanı var. nazar değecek sonra maazallah çocuğumuz çoluğumuz var.
hadi geçmiş olsun gökhancım ama sen kaşındın.bakalım ne zaman yandım anam diyecen.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)