Kim topic açacak. Ben yüklemeye başlayayım bari. Çıt yok kimseden...
Kim topic açacak. Ben yüklemeye başlayayım bari. Çıt yok kimseden...
açıldı,anasayfaya bak
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günahımı almayın haberim bile yok..ARKADAŞLAR RESİM YÜKLEMEKTEN ÖLDÜM kusura bakmayın 3,5 saattir bilgisayarın başındayım ben artık foto,moto yüklemem haberiniz olsun öldüm abi yavvv
kızı kolda fazerı yolda severim.
İyi geceler
adana mt nin emektarları.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Ciğerim buraya laf yetiştirene kadar işine bak
Günaydın Arkadaşlar,hepinize Hayırlı Işler,bol Kazançlar.
günaydın Adana MT nin seviyeli insanları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Günaydın kurtlu Adana MT
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin.herkese hayırlı ve bol kazançlı işler.
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
Günaydın , tünaydın ,iyi akşamlar ve iyi geceler adana mt
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Günaydın....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
sevgili dostlarım bugün üzülerekte olsa fotoğraf makinamı satmak zorunda kaldım.bunun üzüntüsü içindeyim inanın bana yalanı asla sevmem bilirsiniz.bu yüzden siz dostlarımın güzel,asil,karizmatik pozlarınızdan mahrum kalacağım.nede olsa ekonomik kıriz ülkemizi sonra beni vurdu.allahım kimsenin fotoğraf makinasından yoksun bırakmasın.fakat dostlarım aman ha fotoğraf makinanızın kıymetini bilin ona göre.hepinize kucak dolusu resim çekmenizi ve bunları mt de yayınlamayı nasip etsin.tekeriniz hep düz bassın
kızı kolda fazerı yolda severim.
Hey allahım yaaa....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
geçen gezi sonrası foto yüklemek uzun sürünce de makineni satmıştın.sende çok makine var daha herhalde.sat sat bitmiyor.
aynı dertten ben be muzdalibim,129 tane resim çekilmiş makineyi alan basmış deklanşore,ee kim atacak bu kaa resmi tabiiki cengiz gece yarısını geçiyordu bittiğinde bende bidaha makine falan getirmiyecem
SAHİBİNDEN SATILIK SAMSUNG üstünde sigara bile içilmedi,nü resim bile çekilmedi, dünkü kedilerinki hariç fiyatı uygun R1 ile takas düşünebilirim FZ6 İle başabaş değişebilirim
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)