Günaydın kurtlu adana MT hadi yine iyisiniz hava güzel
Molada görüşmek üzere
Günaydın kurtlu adana MT hadi yine iyisiniz hava güzel
Molada görüşmek üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın herkeze; birasdan yola çıkıp geliyorum. Görüşmek üzere
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
cümleten günaydın
benim kafama bişi takıldı biz her zaman hava durumunu adanadan bakıyoruz yola çıktıgımızda başka vilayete gidiyoruz gidecegimiz yere bakan yok
günaydın. mola da görüşmek üzere
Yaw kardeşim bir durun yerınızde bu ne hız her hafta gezimi olur allah aşkına yaaaa
iyi eglenceler hepinize rabbim muabbetınızı daimi etsin Antep'den selamlar...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
güzel gezdik herkesin yüregine saglık
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
herkese selamlar vala gezinin tadı damağımızda kaldı.kazasız belasız gezildi çok şükür.yeniden tüm gezi arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.iyi akşamlar
bu arada bp mocamp ta camp işini güzel düzenleyebilirsek harika bir hafta sonu olabilir ateş etrafında akustik gitarda yiğit bize çok güzel vakit geçirmemizde yardımcı olur.tabii henüz erken üç hafta sonra uygun olabilir. (küçük hatırlatma) mustafa abi kapaklar duruyormu baktınmı
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
evet,çok şükür,kazasız,belasız bir gezimizi daha tamamladık.bol katılımlı (20 motosiklet,1 araba ve 28 kişi) bir geziydi.çok keyifli bir gezi oldu.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.nice gezilerde beraber olmak üzere.sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Çok güzel bir geziydi... Katılan herkese teşekkürler... Hani fotolar? Hani fotolar?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
herkesin emeğine sağlık çok güzel bir geziydi. biraz sonra gezi resimleri geliyor beyler biraz sabredin.bu arada aramıza yeni katılan sevgili YUNUS 34 arkadaşıma bize katıldığı için sonsuz teşekkürler ederim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
bu güzel gezi ve paylaşım için ben teşekür ederim abi.fırsatımız olduğu sürece etkinliklerinize katılıp paylaşımda bulunmaya çalışırım.bu geziye katılan tüm arkadaşlarımın emeklerinden ve paylaşımlarından dolayı teşekür ederim gerçekten güzel bir gezi ve paylaşım oldu
Herkese iyi akşamlar. Gezimiz harikaydı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çektiğim fotoğrafları Fazer Muzaffer abiye CD yapıp verdim, bilginize.
Muzaffer abim birazdan yükler sanırım...
oyyyy, yeni geldim ve anca ısına bildim Memnuniyetimi belirtecek kelime bulamıorum şuan, Geziye Katılan 28 kişiye ve onların sorun çıkarmadan çalışan 20 motoruna, ve sevgili ablalarımızı/yengelerimizin rahatlıgını sağlayan 1 arabaya sonsuz teşekkürler yeni katılan abime tekrar hoşgeldin diyorum ve benim daha önce tanışamadığım ve bu gezide tanışma fırsatı buldugum abilerime ve arkadaşlarıma da tanıştığımıza memnun oldugumu tekrar beliritirim.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
eveeeeeet, arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
Aramıza yeni katılan tayfun arkadaşımıza katılımından dolayı teşekkür eder ve aramızda herzaman görmekten mutluluk duyarız
veeeeeeeee en kötü günlerimiz böyle olsun derim acilen fotoları bekleriz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi akşamlar arkadaşlar,bugünki gezide bize mutlu,huzurlu dakikalar yaşatan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz,emeği geçenlerinde ellerine,yüreklerine sağlık Allah hayırlısı ile tekrarına nasip etsin.Nuri'ciğim o plastik kapakları Muzo almış çünki yerlerinde yoklar,herzamanki şakalarından birini yapmış ama bu defa beni düşüremez yarın getirip takacağından hiç kuşkum yok.Bay Baaaayyy...
Osmaniye deki toplantı için topik açılmış arkadaşlar... Bilginize
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...rlugunden.html
Güzel başlayıp kazasız belasız bir şekilde dönmek dahada güzel oldu.Aramıza yeni katılan Tayfun kardeşimiz hoş geldin .Seni daima aramızda görmek isteriz.Bu arada eski bir dostumuzada tesadüfen rastlamak hoştu.Fotograflar nerede.Artık midemizde sucuk ağacı çıkacak.Alternatifler arayalım lütfen.
ben az önce msn den osmaniyeli arkadaşla görüştüm.kortej saat 9 da başlyacak diye planlanıyormuş.gidip konuşacak,çevre illerden o saatte yetişemezler diye.toprakkalenin orada şehir merkezine kadar kortej olacakmış.saat konusunda anasayfada belirtilen konunun içindeki emniyetin sayfasına saat konusunda sizlerde birşeyler yazabilirseniz sanırım ayarlama yapacaklardır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)