günaydın arkadaşlar
günaydın arkadaşlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
herkeze günaydın adana mt b.cengiz abimden once hava durumunu ben vereyim dedim.
evet pazar gördügünz gibi acık.
ADANA MOTOR!
yüksel yarın senmi geliyorsun babanla?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
slm adana- mt gurubu öncelikle kendimi burda tanıtıyım çünkü bende şuan adana da bulunduğum için öncelikle adana-mt gurubuyla tanışmak daha iyi olur diye düşünüyorum sonra site formunda tanıtıyım ismim Tayfun KAMBER 32 yaşındayım,meslek polis memuruyum,motora başlamada meslekde 3 sene gibi bir müddet istanbul da motorize ekiplerde çalışmakla başladı ondan öncesi yok açıkcası sonrasında ise şark görevi ve orda kendime ait olan 2007 model suzuki vstromla 1,5 senedir devam ediyor ve şuanda adanada ikamet ediyor ceyhanda çalışıyorum bundan sonra sizleri daha yakından takip etmeye çalışırım işten fırsat buldukcada etkinliklerinize katılmak isterim tüm adana-mt gurubuna slm .....
[URL=http://g.imageshack.us/img6/kopyas2resim110medium.jpg/1/][IMG]
Tayfun Bey hoşgeldin. Memnun oldum. Ben Gökhan Batuk. Adli Tıp'ta doktorum. En kısa zamanda görüşebilmek dileğimle...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Tayfun Bey, hoşgeldiniz,
Bende Ceyhandayım Botaş'ta çalışıyorum. en kıza zaman da görüşürz umarım. Hatta görev icabı Botaş'a gelicek olursanızda haberimiz olsun misafir edelim sizi.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
hoşgeldin tayfun ben nuri yıldırım en kısa zamanda görüşmek umudu ile.tekrar aramıza hoşgeldin
boracım yarın proğram uygulanacakmı akşamdan haberleşelim dostum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hoş geldin TAYFUN.ben BORA KARAKAŞ,emekliyim.çarşamba akşamları toplantılarımız oluyor,gezi programlarımız da burada ilan ediliyor.bekleriz.gurubumuzda DL 650'Sİ OLAN 3 arkadaşımız daha var.
güzel hoşgeldiniz dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekür ederim en yakın zamanda tanışmak bende isterim.yazılanları biraz inceledim ve galiba yarın bir gezi düzenliyorsunuz eger damdan düşer gibi katılım olarak görmez iseniz veya tombaladan çıkmış gibi oluyor ama yarınki gezinize katılır tanışmış olurum.
hee benim için farketmez sucuk, balık veya tavuk yeterki yol yapalım
bekleriz.buluşma yeri ve saati:
mersin tarafı mola tesisleri
saat:09:00 hareket 09:30
Hoşgeldin Tayfun kardeş bende senin gibi 2007 model DL 650 sahibiyim ismim Mustafa Özbayrak yarın inşallah hava müsaade ederde tanışmak kısmet olur.
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Bende Ceyhan dayım. TEKFEN de işletme şefiyim bir oğlen yemeğine beklerim.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi akşamlar kimsenin çıtı çıkmıyor bu sessizliği neye borçluyuz anlamadım,neyse sabah 09.00 da görüşmek üzere By.....bye.
Adaşım kumanyan hazırmı
Say bakim neler hazırladın, güzel bir şey varsa bizede getir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)