adanalı kardeşim. ümit zaten geliyor listemi bi kontrol etsenize bireeee.cengizler afiyeeettttt olsun yarasınnnn
adanalı kardeşim. ümit zaten geliyor listemi bi kontrol etsenize bireeee.cengizler afiyeeettttt olsun yarasınnnn
kızı kolda fazerı yolda severim.
belki (hayalet)murat da gelir.öyle değil mi?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
selam arkadaşalar
bu hafta gezimizi mersin tarafına olacaktır.planımız otoban üzerinden en son çeşmeliden çıkıp kızkalesini geçince akkum beldesine gitmek.oradaki geçireceğimiz zamana göre oradan narlıkuyu, yapraklıkoy, susanoğlu, hatta silifkeye kadar kıyıboyu gezebiliriz.günün kısalığıda göze alınırsa ona göre davranılır.
yemek olayını orada hazırlık yaptıracağız.buraya neyle beslenmek istediğinizi yazarsanız ona göre hazırlık yaptırılır.sucuk isteyenler için buradan temin edeceğim .balık yada tavuk için orada hazırlık yaptırılacak.karataşta yaptığımız gibi kendimiz yapacağız.orada mangalımız hazır
listeyi güncelleyelim
KATILIM LİSTEMİZ
1-demirgursel+eşim
2-çelikgürsel+eşi
3-muzaffer1968+eşi
4-fazerr+ ?
5-adanalı+ ?
6-haluka28+ ?
7-M.özbayrak+eşi
8-turgayçincan+ ?
9-azgurbuz
10-gökhand
11-barbudos+ ?
12-zion1+01esintisi
13-endurocu01+eşi
14-simyacı+ ???
15-osmx+ ?
16-?????????
BULUŞMA YERİMİZ
mersin tarafı mola tesisleri
saat:09:00 hareket 09:30
bu arada genel istek üzerine balık alınacak, ayrıca sucuk isteyen için alınacak.kesin ne istediğini herkes yazsın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
iyi geceler kanımca herkes uyumuş,biz sucuk diyecektim demir gürsele ama sanırım işe gitti neyse,bir mokluk çıkmazsa pazara görüşürüz
cümleten iyi geceler
iş güç koşturmaktan gece kuşu olduk %99,5 varım allahtan bi mani çıkmazsa sucukçular safındayım..
Merhaba Adana MT. Pazar günü katılmak istiyorum ama bildiğiniz üzere 4 tekere mahkumum. Sanırım dayanamayıp arabayla geleceğim. Yanına fazla eşya (mangal, kömür, nargile, tavuk, sucuk, kuzu, koyun, koç vs...) almak isteyen arkadaşlar ellerini korkak alıştırmasın. Bir sonraki haftaya inşallah bi makina ayarlarımda motorla katılırım geziye.
SUCUKSEVER LİSTESİ
1-bora abiler
2-cengiz abiler
3-osman
4-adaşım gürseller
5-gökhan hocamlar
6-?
BALIKSEVER LİSTESİ
1-demirgurseller
2-mustafa abiler
3-muzafferler
4-muzaffer yıldırım
5-vfr mehmet motor gitti adı kaldı
6-turgay abi
7-gökhan d em
8-?
diğer arkadaşlarda tercihine göre alıntı yapıp kendini eklesin listeye ona göre temin edelim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gürsel abi müsade varsa balık istiyorum.
Gürsel abi Balııııııkkkk
Abicim balıkları ordan mı alacağız yoksa bizmi tutacağız, ona göre getireyim rat, olta falan
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Ben de sucukçuyum...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
konuşmanızı bölücem ama söylemeden yapamıycam ; o kadar özeniyorum ki sizin ekibe.. umarım birgün sizlerle tanışır ve en az bir gezinizde yanınızda yol alabilirim.. inanın her bakışımda resimlerinize maşallah diyorum nazar değmesin diye.. görüşmek ümidiyle.. bol fotoğraflı olsun olurmu merakla bekliyorum herkese selamlar.. hoşçakalın..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Arkadaşlar yeni bir fotoğraf makinası aldım. Artık katıldığım gezilerde her anı ölümsüzleştireceğim haberiniz olsun...
İşte bu sitenin sağladığı en büyük güzelliklerden biri bu
Hocam sanırım Balıkesir'lisiniz ve Kocaeli'nde görev yapıyorsunuz bu gün sınıfınızda yaptıgınız Boya/eylence işini gördüm burda, çok sevindim çok hoşuma gitti, bende İzmitliyim Adana'da çalışıyorum, yukarda da belirttiğiniz üzere sizde bizim gerçekleştirdiğimiz gezilerden ve onun yazılarını okumaktan zevk alıyorsunuz, ve tüm bu duygularımızı hislerimizi burda rahatça paylaşabiliyoruz, ne güzel bi paylaşım ortamı burası yaaa
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
ben şuan gebze darıcadayım.. öğretmenim burada.. yazları ayvalıktayım.. eğer istanbulada geçecekseniz ve darıca eskihisar güzergah üzerindeyse çok sevinirim.. gökhand çok güzel dedin bunu.. ben liseden beri bu kadar samimi bir ortamla güzel arkadaşlarla karşılaşmadım.. iyiki var m.t... aslında adana gurubuna bu yaz bir ayvalık gezisi yakışır diye düşünüyorum
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)