Günaydın arkedeşler....
Haluk hocam, çantalar bi harika gözüküyor
Fuat kardeş, sanada büyük geçmiş olsun pazara iyileşirsin inşallah
Günaydın arkedeşler....
Haluk hocam, çantalar bi harika gözüküyor
Fuat kardeş, sanada büyük geçmiş olsun pazara iyileşirsin inşallah
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Pazar günki gezimiz için sucuk yapalım diyorum katılan el ve ayaklarını kaldırsın
Ona göre ne kadar sucuk alacağımızı bilelim
Sucuk yapılacak yer ve mekanı demirgürsel ayarlıyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ne sucuğu be kardeşim içimiz dışımız sucuk oldu bire ben tavuk yiyecem varmı itirazı olan
kızı kolda fazerı yolda severim.
Fuat usta... Geçmiş olsun... Özledim seni yahu... Nerelerdesin?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Fuat geçmiş olsun.CUMARTESİ Mustafa ya lazımsın. Malum sıkılacak civataları var.Darılır sonra.
Toplantıya katılamayan arkadaşlarımızın hepsini özledik. Bilerek olduğunu zanetmiyorum. Aramızda görmek istiyoruz.
selam arkadaşalar
bu hafta gezimizi mersin tarafına olacaktır.planımız otoban üzerinden en son çeşmeliden çıkıp kızkalesini geçince akkum beldesine gitmek.oradaki geçireceğimiz zamana göre oradan narlıkuyu, yapraklıkoy, susanoğlu, hatta silifkeye kadar kıyıboyu gezebiliriz.günün kısalığıda göze alınırsa ona göre davranılır.
yemek olayını orada hazırlık yaptıracağız.buraya neyle beslenmek istediğinizi yazarsanız ona göre hazırlık yaptırılır.sucuk isteyenler için buradan temin edeceğim .balık yada tavuk için orada hazırlık yaptırılacak.karataşta yaptığımız gibi kendimiz yapacağız.orada mangalımız hazır
listeyi güncelleyelim
KATILIM LİSTEMİZ
1-demirgursel+eşim
2-çelikgürsel+eşi
3-muzaffer1968+eşi
4-fazerr+ ?
5-adanalı+ ?
6-haluka28+ ?
7-M.özbayrak+eşi
8-turgayçincan+ ?
9-azgurbuz
10-gökhand
11- ???????????
BULUŞMA YERİMİZ
mersin tarafı mola tesisleri
saat:09:00 hareket 09:30
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Sucuk tavuk balık fark etmez.Ama balık tercihimdir.
ben pirzola yiyeceğim .menüde varmı kardeşimyada hindi kanadı iri olsun
kızı kolda fazerı yolda severim.
bir çıkabilsem karınca bile yerimde çıkamıyorum,
ben ve kızım sucuk istiyoruz.
-d.gürsel,şu senin AKKUM'daki,bahsettiğin yeremi gidilecek?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
adanalı doktordan ses yok herhalde
Sevgili arkadaşlar hepinize selam.Bu haftaki gezide benim tercihim balık ilgili arkadaşlara duyurulur.Fuat kardeş ve Hasan kardeş sizlerede geçmiş olsun Allah tez günde görmemişe döndersin,Fuat'cığım eğer rahatsızsan Cumartesi ben gelemem diyorsan bana bildirki ben başımın çaresine bakayım zira ben arkadaşlarımı yolda bulmadım onlar benim için kıymetli gerekli bakımı yaptırmadan uzun yola çıkarmam mümkün değil gereken ilgiyi göstereceğinden eminim iyi günler.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)