Sinemayı ne karıştırıyon....
Sinemayı ne karıştırıyon....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Bugün akşama kadar toplantım var; bu arada sizde birbirinizi severek, sayarak ve sağlıcakla kalın. Allah kimsenin civatalarını gevşetmesin.[/QUOTE]
İyi akşamlar arkadaşlar,akşam kulaklarında pamukmu tıkalıydı Zafer'ciğim artık Muzaffer kardeşimizin tavsiye ettiği ilaç sayesinde hiç bir motorun civatası gevşemiyormuş bu motor tek(yek)silindirli Alman teknolojisine sahip bir motor olsa bile.Ayrıca ilacın markası ve fiyatı hakkında daha tafsilatlı bilgi için Muzaffer'e özelden mesaj at reklama girmesin öpüyorum.
[QUOTE=Makine;1437474]Merhaba arkadaşlar
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü 5 Nisan'da bir motosiklet etkinliği düzenlemek istiyor. Bu konuda İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ bey ile görüştüm, bizden destek bekliyorlar. Yapılacak bu etkinlik ile motosiklet güvenliğinin (kask, korumalı kıyafetler) önemi, trafik kurallarına uymanın ve uymamanın fayda ve zararları. Özellikle kask ve korumalı kıyafet kullanımının teşvik edilmesi planlanmakta. Tabi etkinliği biraz daha canlandırma açısından bu buluşmayı biraz da festival havasına kaydırmayı planlıyoruz. Bu konuda Adana MT olarak mutlaka büyük katkımız olacaktır. Dün bu konuda konuşmak için toplantıya gelmek istiyordum ama hem hasta olmam hem de misafirimin gelmesi sebebiyle toplantıya gelemedim. Sizlerden ricam en kısa zamanda bir toplantı yapıp bu etkinlikte neler yapılabilir ve neler yapmalıyız konusunda değerli bilgilerinizi alıp, bu konu hakkında tartışmak istiyorum.
Hasan bence en uygunu çarşamba günü toplantımızda bununla ilgili görüşelim.bu arada sanada geçmiş olsun.eger sende bu konuda duyuru yaparsan daha iyi olur.
demek sen sinemaya gittin haaa.yedim seni isooooo
kızı kolda fazerı yolda severim.
kappamı o da kim çok rica ederim cengiz abi.
Halukçum pardom özür,kappada neymiş Made in Haluk Trade Mark diyecektim
muzaffer abi bizde sizleri özledik ama malum peder bakıyoruz,pazar günü biladeri erken getirtebilirsem gelecez inşallah,molaya yetişemesekde narlıkuyuya zıplarız artık
Haluk bu çantaları hangi malzemeden yaptın?
Pardon; fiberglas yapımı ile ilgili adresi verecektim, unuttum
http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/fiberglass
Haluk süper olmuş hocam. Eline, emeğine sağlık. Umduğumdan daha iyi olmuş tanımlaması çok ama çok zayıf kaldı. Çantalar 10 numara, o tanımlama sıfır...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
iyi aksamlar adana mt 3 gundur atesler icinde yatdigim icin takip edemiyorum kotu usutmusum herkese iyi aksamlar
yaf doktorun burda fuat hemen çay demle çaya az şeker at yarım çay kaşığı karabiber at iç sonra bir bardak daha iç ve üstünü kalınca battaniye yorgan ne varsa ört iyice terle sonra ılık suya gir sonrası malum derin bir uyku iyi geceler geçmiş olsun denenmiş ve test edilmiştir
sanada takılmasam kime takılim halukcum.zaten adaşımda pas vermiyor
harika olmuş vallahi.en kısa zamanda banada koruma ve çanta demiri yapalım.sanatına güvenim dahada arttı
çok geçmiş olsun fuat ustam, iyileşte motorlara biraz modifiye yapalım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-ADANA MT.zenaatkarlar ve aktarlarla doluymuşda haberimiz yokmuş.
-halukcuğum,şimdi gördüm,gerçekten güzel olmuş.eline sağlık.sen artık bu işi fabrikasyon hale getirip,seri üretimede geçersin.hem motorculara,hemde bütçene katkın olur.
-fuatcığım,sanada geçmiş olsun.cengizin verdiği tarifi uygula derim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın adana mt,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
yaşasın önce ben geldim
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)