HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Sizde destek vermesseniz köylü küser zaten....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Köylü ile çocuga çok yüz verirsen başına çıkarmış
Duydugum bi deyimi paylaşım dedim iSoCan
Born To Be wild,Live to Ride...
Küsme duygumu ameliyatla aldırdım yıllar önce...
Ticaret adamıyım ben birkancık,bişey ya vardır ya yoktur...
Küsme felan kız işi...
Bende gurubu bi yerde ekerim olur biter....
Gel sana bi çay ısmarlayım,sıcak sıcak....
nan iso kim seni ekti bende gınıyayım,bu arada ameliyatı kime yaptırdın bende hatunu götüreyim
Abi saat 10:45 aradımm,oturuyomusunuz dedim ,evet dediler...
12-13 kişiyiz dediler...
Tamam küçük cengizide alıp geliyorum dedim...
15 dakka sonra gittiğimizde hiçkimse yoktu mekan kapanmıştı....
Apar topar herkes kalkmış...
Bumu birlikk beraberlik,bumu duygulardaki samimiyet,bumu arkadaşlık dostluk,bumu kişiliğe verilen önem,bumu dostluğa gösterilen değer,nerde bu devlet nerde bu millet....
Mekanın kapalı olduğunu gördüm,etraf karanlık,kaşlarım düştü,fonda emrah duyuyorum...
Üzüldüm hemde çok üzüldüm....
Olmamalıydı,yapılmamalıydı,ben bunları hakedecek bişey yapmadım....
üüühhüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
evet haklısın muzaffer abiyi arasaydım bunlar olmazdı...
Bakkalı satalı 6 ay oldu,uyanda balığa gidek....
Balık avlıyorum....
hasan geçmiş olsun bende biraz sonra ümitn ellerine teslim edecğim kendimi. bakalım ne edecek.
Osmaniye etkinliği için bir düşünelim aklıma korumanın ve motosiklette güvenliğin önemi ile ilgili resim, yazı, dövizlerin olduğu bir stand hazırlayabileceğimiz geldi veya bir projeksiyon gösterisi.
hadin bakem neler yapılabilinir,genelde herkes kask,koruma bellik ve dizlik kullanıyor bunları bir stantda isimleri yazılılarak kullanım amacı yazılarak bilgilendirilebilinir
Örnek Kask takan la takmayan arsındaki kaza resmi,
Dizlik takanla takmayan arasındaki kaza resmi yada farklı şekillerle gösterilebilinir
Bellik ve Korumalı mont ve bot içinde aynı şey olabilir
şimdilik aklıma gelen bunlar
kardeşim sizde sinemaya gidecek başka gün bulamadınız mı?biliyorsunuz her çarşamba toplantıvar.siz sinemaya ucuza gideceksiniz diye uykusuz kalmak revamı?ondan sonra birliktelik filan ayıptır...bende gurup yoplantısı yerine sinemayı tercih edenleri kınıyorum.
cengizim,gitarı çalan müzisyen bir arkadaş,sende gözcüye bir görün istersen,maazallah,kendi evin diye komşuya dalarsın
hasancığım,bende kadirli'den yusufla ve g.antep'ten aydemir(ali) ile ve ali erkengel ile görüştüm.dün benzer bir yazıyı arkadaşlarla paylaştım.evet ne gibi bir aktivite yapılacaksa bende varım.
evet yav.ergenekonu var,deniz feneri var memlekette.başımıza işmi açacaksın kardeşim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)