Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    hey allahım bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkartamamış...
    baştan beri yazılanları okuyunca o anlaşılıyor buradan
    herkes ratına baksın gerisi hikaye ufacık şeylerden büyük sorunlar çıkmasın yok sen şunu yazdın da ben böyle anladım,yok ben bunu demek istemiştimde falanda filan bu ne yaw ...akşam yüz yüze konuşunsana bunları be kardeşim

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,başından beri okuyorum.lütfen birbirimize karşı biraz daha hoşgörü.aslında yazılanlar hemen hemen aynı kapıya çıkyor.sonradan pişman olacağımız sözler sarfetmeyelim.

cengiz'gurubumuzun,artık aile gibi olduğunu,eşlerle ve çoluk-çocuk toplanıldığını ve buna uymayacak kişilerden,rahatsız olunacağını yazmak istemiş,yine gurup adına.

tabii ki karar alınacaksa bu gurupça alınır.onun için biz zaten bir gurubuz.

Mali'de,kendisininde belirttiği gibi,bizim gurubumuzun yapısını bildiği için,uyum sağlayabileceğini düşündüğü için,tanıştırmak istediğine ben eminim.

HEPİMİZ BİRİMİZ,BİRİMİZ,HEPİMİZ İÇİN SEVGİLERİMLE.
    heeeeeeeeee
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    muzafferciğim,boşver şimdi şiiri filan.kardeş seni özledik.akşama gelde o yüzünü görelim,azıcık hasret giderelim.söz sana özel minder getireceğim,hemde LEYDİ'yle.bu havalar bizi birbirimizden ayırdı.şairinde dediği gibi;''beni bu havalar mahvetti''
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    muzafferciğim,boşver şimdi şiiri filan.kardeş seni özledik.akşama gelde o yüzünü görelim,azıcık hasret giderelim.söz sana özel minder getireceğim,hemde LEYDİ'yle.bu havalar bizi birbirimizden ayırdı.şairinde dediği gibi;''beni bu havalar mahvetti''
    Bende sizi özledim, akşama bakalım kendimi iyi hissedersem bir uğrarım
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    cbf 150
    herkese izmirden selamlar
    akşam toplantısı kaç gibi bitiyordu

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Bende diş yaptırıyorum. Ağız içi yara. Üstüne birde çarklanmış dişin aşırı duyarlılığı da eklenince dayanılmaz baş ağrılarıyla 2 haftadır can çekişiyorum. Allah cümlemize sağlık mutluluk nasip etsin. Hastalık çok kötü bir şey.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    Alıntı osmx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese izmirden selamlar
    akşam toplantısı kaç gibi bitiyordu
    OSMAN,23.00-24.00 gibi bitiyor.

Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende diş yaptırıyorum. Ağız içi yara. Üstüne birde çarklanmış dişin aşırı duyarlılığı da eklenince dayanılmaz baş ağrılarıyla 2 haftadır can çekişiyorum. Allah cümlemize sağlık mutluluk nasip etsin. Hastalık çok kötü bir şey.
    AMİİN.geçmiş olsun hasan.

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    geçmiş olsun abi başıma gelmedi ama diş agrısının çok kötü oldugu söylenir tez zamanda iyileşirsin umarım
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    arkadaşlar,nisan ayında osmanıye emniyet müdürlüğünun kaskla ilgili bir organizasyonu varmış, 05/4/2009 pazar günü haberiniz varmı? çevre il ve ilçelerde tüm motorcuları çağırıyorlarmış.

frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    akşam biz gelemiyoruz
    biliyorum hepinize büyük bir şok ama naapalım bu seferde böle olsun bizim yerimize de eğlenin
    sen kal aşk ben giderim buralardan

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    arkadaşlar,nisan ayında osmanıye emniyet müdürlüğünun kaskla ilgili bir organizasyonu varmış, 05/4/2009 pazar günü haberiniz varmı? çevre il ve ilçelerde tüm motorcuları çağırıyorlarmış.
    Benim haberim yok, içeriği ve amacı iyi ise katılalım derim
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Eeee o zaman günaydın....

Hasan abi geçmiş olsun,eee tabi evlendikten sonra hep enine sardın,yedin yedinn,şimdi diş yaptır bakalım....

Allah afiyet versin...AMİN...
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Geçmiş olsun

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    arkadaşlar,başından beri okuyorum.lütfen birbirimize karşı biraz daha hoşgörü.aslında yazılanlar hemen hemen aynı kapıya çıkyor.sonradan pişman olacağımız sözler sarfetmeyelim.

cengiz'gurubumuzun,artık aile gibi olduğunu,eşlerle ve çoluk-çocuk toplanıldığını ve buna uymayacak kişilerden,rahatsız olunacağını yazmak istemiş,yine gurup adına.

Mali'de,kendisininde belirttiği gibi,bizim gurubumuzun yapısını bildiği için,uyum sağlayabileceğini düşündüğü için,tanıştırmak istediğine ben eminim.

teşekkürler boracımmm.sevgili arkadaşlarım lütfen bu tip mevzuları burada yazmayın deşifre olmak kimseye fayda getirmez KONUŞARAK HALLOLMASI GEREKEN MEVZULARI buraya taşımayın toplantıda konuşmak daha iyi olur diyorum.
    kızı kolda fazerı yolda severim.

arkadaşlar kocaman yazıyo imzalarda ben sen yok biz diyoruz.toplantıların amacı gönül birliği sohbetler pastalar börekler ve tatlılar. arzu eden herkese kapılar her yerde açıktır.ortam güzel gır gır şamata.hepsi bu.gerçi ben yeni yeni katılmaktayım.gayet güzel ve seviyeli saygılı bir ortam.kendini bilen hekes gelebilir eğer rahatsız olursa gider.bu kadar basit.sevgi ve hoş görü ile herkese selam saygılar
    ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Hasancım çok çok çok geçmiş olsun birader...
    Sabah bişe yoktu akşam geldim Adana MT karışmış.Herkes birbirini tanıyor biliyor o yüzden yengeler çocuklarda geliyo temkinli olmaları normal ablerimin ama bu işler referansla oluyor Mali de aklı başında bi arkadas ; hırsız kılıklı adamı tutupda getirecek degil die düşünüyorum...
    Ne demiş Mevlana ''Ne olursan ol gene gel''
    Born To Be wild,Live to Ride...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Ama sen gelme....euahheuauhe
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

iyi akşamlar, sıcak adana nın sıcak insanları.
    EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    umarım güzel bir buluşma olmuştur biz gelemesekte...

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Benim tarzım değil Mali kusura bakma.
    şaka yapmıştım be abi zaten =)

the arabulucu
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hey allahım bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkartamamış...
    baştan beri yazılanları okuyunca o anlaşılıyor buradan
    herkes ratına baksın gerisi hikaye ufacık şeylerden büyük sorunlar çıkmasın yok sen şunu yazdın da ben böyle anladım,yok ben bunu demek istemiştimde falanda filan bu ne yaw ...akşam yüz yüze konuşunsana bunları be kardeşim

heeeeeeeeee
    bak yine bana patladı olay
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hasancım çok çok çok geçmiş olsun birader...
    Sabah bişe yoktu akşam geldim Adana MT karışmış.Herkes birbirini tanıyor biliyor o yüzden yengeler çocuklarda geliyo temkinli olmaları normal ablerimin ama bu işler referansla oluyor Mali de aklı başında bi arkadas ; hırsız kılıklı adamı tutupda getirecek degil die düşünüyorum...
    Ne demiş Mevlana ''Ne olursan ol gene gel''
    sevgilerimi yolluyorum buradan birkan
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Afyon'dan herkese selamlar. Bugün çarşamba keşke Adana'da olsaydım toplantıya katılırdım, şimdi hararetli konuşmalar yapılıyordur kesin!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler